Kısa boylu erkeklerin neden sevgilisi olmuyor?

Gel parasına iddiaya girelim üniversite kampüsüne gidelim oradaki çiftleri analiz edelim şöyle 100 tane çifti ele alalım, içlerinden kaç tane erkek 165-175 orana vuralım eğer çok az çıkarsa yani 100 çiftte 10-15 tane varsa ve 180+ üstü olanların 90 ı sevgili bulabiliyorsa işte iddiayı ben kazanırım .

Böyle kızlar parası olanı severler dışarıda kötü tabir kullanırlar onu demek isterdim ama kurallar gereği diyemiyorum sal gitsin böyle boya takıntılı kişilerden uzak dur kendisi 1 55 170 erkek beğenmiyor spidi gonzalez gibi geziyorlar bir de etrafta.

Joachim Peiper o zaman ki nazi almanyasına göre boyu 178 ve o dönemdeki boy ortalaması 170'i bile görebilmiş değildi yani hem o zamanki ortalamadan 10 cm yüksek ve 100 yıl önceki yaşamış adamı örnek veriyorsun bu çok komik değil mi , biraz mantıklı,günümüzden örnekler versen daha iyiydi. Adam hem yakışıklı,hem boyu posu dönemine göre çok üst seviyede şuanın 190'ı gibi ve SS subayı,statüsü mevkisi şanı var.
Not: Firavun bile 166'ydı kardeşim sen ne anlatıyorsun diye gelen amip sürülerine ithafen, hiçbirinizi ciddiye almıyorum. Biraz mantıklı düşünüp realist olun, düşünerek araştırarak objektif şekilde yorum yapın.

Son düzenleme:
Adamın boyu 1.70

Şu fotoğrafa bakarsan boyunun kısa olduğunu görebilirsin.

Sağdaki şapkası olmayan peiper.

Son düzenleme:
Arkadaşlar neden tarihe gitti konu? Konu kızların kısa erkek sevip sevmemesi ve benim tecrübelerime göre sevmiyorlar fakat bu benim tecrübelerime göre. Benim konuştuğum çevredeki kişiler genelde konuşmadan, diksiyondan çok estetiğe ve görünüme bakıyor, gördüğüm tüm kızlarda böyleydi ama benim gördüğüm kızlarda, belki sorun onlardadır bilemem. Gördüğüm kişilerde küfür de etsen, nazikte olsan, komikte olsan eksisi artısı yok, sadece estetik bir görüntü istiyorlardı tatmin olmak için. Sorunun cevabı benim gördüğüm kızlar için evet, kısa olmak sorun olacaktır bazıları için. Doğru kişiyi bul.

Birileri incel forumlarında ve wikilerinde fazla takılmış.

Adamın boyu 1.70

Şu fotoğrafa bakarsan boyunun kısa olduğunu görebilirsin.
Eki Görüntüle 2069736
Sağdaki şapkası olmayan peiper.
Kısa olduğu falan yok, dönemine göre yine boylu poslu ve yakışıklı. Örnekler üzerinden gideceksek 100 tane 165 adam bulacağız dışarı çıkıp, kaçının şuanda veya geçmişte uzun,sağlam ilişkisi oldu bunu soracağız.

Boy 182. yaş 30. karşı cinsle alakam olmadı.
1- Hayatın boyunca bulunduğun çevrede karşı cinsle iletişim evresine geçmekte sorun yaratan psikolojik rahatsızlıkların vardır ; Asperger Sendromu,sosyal anksiyete,şizoid,ÇKB,ASKB bipolar kişilik bozuklukları vs.
2- Çevren,ortamın kötüdür, seni kızlarla tanıştıracak arkadaşların yoktur falan tek başına da kızlarla tanışamamışsındır dolayısıyla karşına seni isteyen biri çıkmamıştır.
3- Çirkinsindir

@elcastillodeldiablo böyle kişilere direk aynen kanka herkes boya bakıyor diyip yola devam etmek lazım.
Kısa boylu kişiler zaten yalnızken, bir taraftan da uzun boylu erkeklerin kızları götürmesini izliyor bütün gün yani boya baktıklarını her halükarda biliyor hepsi, neden yalnız olduğunun da farkında ama kabul etmiyorlar bir türlü kendilerini.

Birileri incel forumlarında ve wikilerinde fazla takılmış.
Reddit - Dive into anything Gerçek erkek-kadın ilişki dinamiklerini açıklayan bir felsefemiz var, bu da hayatın acı gerçekleri, toz pembe narkozlu tavsiye ve fikirlerden çok uzakta çünkü direkt gerçek hayattaki yapılmış ve test edilmiş sosyolojik deney ve kanıt bunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…