Kısa boylu erkeklerin neden sevgilisi olmuyor?

Boyle tiplerle olacagina hic olmasin daha iyi zaten. Ayrica arkadasin da dedigi gibi gercek hayat disarida. Bunlar boyle internette sacmalar, gercek hayatta bambaska insanlardir.

Yalnızca dış görünüşe bakan insanlar bunları diyor, kafaya takılacak şeyler değil.

Benim boy 171. Bunları diyenlerde sanalda ana bacı reelde abi bana acı diyen tipler rahatta kal hayat bunları kafaya takmak için çok kısa.

Boy meselesinin kafaya fazla takıldığını düşünüyorum. Öyle çok uzun bir boyum yok, 181 civarı bir boydayım ancak biri benimle ilgili konuşacağı zaman mesela genelde ilk bahsettiği şey yakışıklı olmam oluyor. Eğer yüz güzelse boy anormal derecede kısa olmadığı sürece bence önemli değil. Örnek vermek gerekirse Al Pacino 169 boyunda ancak gençliğine bak, uzun boylu çoğu aktör eline su dökemez.

@Walter H. White boy yüz güzelliğinden daha önemli ama çok kısa olmadığı takdirde sorun yapmıyor.

Bence tam tersi. Dediğim gibi çok uzun değilim ancak çok güzel bir yüzüm var, sakal tıraşımı falan da hep olurum bakımlı biriyimdir. Benden daha uzun olan arkadaşlarımdan karşı cinsle iletişim bakımından hep daha önde oldum.

@Walter H. White senin bireysel olarak iyi olman geneli etkilemez ki ve iletişimi biraz açman lazım selam tarzı düz sohbet mi yoksa cinselliğe gidebilme olarak mi? Çünkü benim çevremde gördüğüm bir kaç öyle olan tip var gel gelelim ki onların yerine keko tercih eden güzel kızlar bile var. Veya özgüvenli olmayi. Dediğim çocuğun birini hoca bile övdü hatta sonuç elde var sıfır.

@SeanStrickland

Her detayını anlatamam tabii ama karşı cinsle birçok defa romantik anlar yaşadım. Sadece konuşmaktan bahsetmiyorum yani. Yüzün güzelse ve karizmatiksen kolayca iletişim kurabiliyorsun. Buradan "Kızlar 2 metre altı erkek beğenmiyor yaa." deyip Twitter trollerinin gönderilerini ekleyerek olmuyor bu işler. Karşı cinsle iletişim kuramadan bilemezsiniz bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…