Kısa devre yaparak laptop nasıl açılır?

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Hayırlı günler, benim laptopu kısa devre yaparak açmak istiyorum da tornavida yardimi ile yapıyorum, etkileşim alamadım. yanlış yere mi yapıyorum anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Anakarta giren kablolardan güç tuşuna gideni takip et ardından iki kabloyu soy ve ikisini birbirine değir çek. Veya iki kablonun anakart giriş ucunu "U" şeklinde bir demir çubuk ile değidir.

Anakarta giren kablolardan güç tuşuna gideni takip et ardından iki kabloyu soy ve ikisini birbirine değir çek. Veya iki kablonun anakart giriş ucunu "U" şeklinde bir demir çubuk ile değidir.
Soymalik durumu anlamadım hocam? Normal bir tornavida yardımı ile basıp yapılıyor diye biliyorum ama tepki de vermiyor. Burada gördüğünüz ile yapıyorum.

Teknik servis sorununuzu halledecektir hocam.

Hayırdır neden böyle yapmak durumunda kaldın?
Tuş çalışmıyor çünkü hocam.
Teknik servis sorununuzu halledecektir hocam.
Maalesef, bilgisayarı alalı uzun zaman oldu teknik servis bakmaz. Ayriyeten mahalle bilgisayarcılarına teslim falan etmiştik mahvetmislerdi, ben gözden çıkardım da bilgisayara güç verip bir bakayım diye dedim.

Bir önerim olacak. Eğer ana kartını da sökebiliyorsan belki elindeki Laptop modelinin yedek güç tuşunu bulabilir ve yenisiyle değiştirebilirsin. Ama yine o açma kapama tuşuna uzanan iki kabloya ulaşırsan birbirine değdirip yine açabilirsin diye düşünüyorum. Seni idare eder ama böyle böyle nereye kadar

Maalesef, bilgisayarı alalı uzun zaman oldu teknik servis bakmaz. Ayriyeten mahalle bilgisayarcılarına teslim falan etmiştik mahvetmislerdi, ben gözden çıkardım da bilgisayara güç verip bir bakayım diye dedim.
Olur öyle şeyler bende yaşadım kabus gibiydi en azından atlattım o günleri. Hocam bence lisanslı kendini kanıtlamış bir teknik servise başvurabilirsiniz.

Bilgisayar açılma imaresi göstersin de ben razıyım

Soymalik durumu anlamadım hocam? Normal bir tornavida yardımı ile basıp yapılıyor diye biliyorum ama tepki de vermiyor. Burada gördüğünüz ile yapıyorum.Eki Görüntüle 1314339

Hocam girişin ucunu dedim. Bakın resim atayım; Bu kısımları Anakart girişine taktıktan sonra birbirine değdireceksiniz, Toplamda 4 tane var. Siz; siyah beyaz ve kırmızı siyah ile deneyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…