Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 1 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, TikTok'da gormustum. Bir kanal 3-5 Dk'lık videolar ile herhalde, tam hatirlamiyorum, problemleri anlatiyordu. Bilen var midir? Matematik.
Arkadaşlar, TikTok'da gormustum. Bir kanal 3-5 Dk'lık videolar ile herhalde, tam hatirlamiyorum, problemleri anlatiyordu. Bilen var midir? Matematik.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.071 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Aralık 2023 #2 Hagu dedi: Arkadaşlar, TikTok'da gormustum. Bir kanal 3-5 Dk'lık videolar ile herhalde, tam hatirlamiyorum, problemleri anlatiyordu. Bilen var midir? Matematik. Genişletmek için tıkla... Tonguç akademi? Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Arkadaşlar, TikTok'da gormustum. Bir kanal 3-5 Dk'lık videolar ile herhalde, tam hatirlamiyorum, problemleri anlatiyordu. Bilen var midir? Matematik. Genişletmek için tıkla... Tonguç akademi?
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.514 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 1 Aralık 2023 #3 "buders Boğaziçiliden matematik" var, ama TikTok gibi yerlerde hala yayınlıyor mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 1 Aralık 2023 #4 TikTok'da gormustum derken gorsugum videoda bir YouTube kanalini ovuyordu yani "kisa kisa anlatimlariyla problemleri buradan izleyebilirsiniz" falan gibi. F4T1H dedi: "Buders boğaziçiliden matematik" var, ama TikTok gibi yerlerde hala yayınlıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu degil. Ethem Efe dedi: Tonguç akade mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Eyüp b gibi bilinen bir hocaydi aklima gelmedi. Artı 0 Eksi
TikTok'da gormustum derken gorsugum videoda bir YouTube kanalini ovuyordu yani "kisa kisa anlatimlariyla problemleri buradan izleyebilirsiniz" falan gibi. F4T1H dedi: "Buders boğaziçiliden matematik" var, ama TikTok gibi yerlerde hala yayınlıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu degil. Ethem Efe dedi: Tonguç akade mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Eyüp b gibi bilinen bir hocaydi aklima gelmedi.
Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 1 Aralık 2023 #5 Bu hoca olabilir mi? https://www.youtube.com/@matematiginfatihi/shorts Artı 0 Eksi
KS KS Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 1 Aralık 2023 #6 Hermitus dedi: Bu hoca olabilir mi? https://www.youtube.com/@matematiginfatihi/shorts Genişletmek için tıkla... Daha farkli diye hatirliyorum ama bu hoca da ise yarayabilir teşekkürler ilk defa gordum. Şu an bulamadim daha sonra bulursam yazarim. Arkadaşlar tunc kurt problemler listesiymis TikTok'da kisa kisa video gosteriyor ama oyle degilmis herhalde. Son düzenleme: 1 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Hermitus dedi: Bu hoca olabilir mi? https://www.youtube.com/@matematiginfatihi/shorts Genişletmek için tıkla... Daha farkli diye hatirliyorum ama bu hoca da ise yarayabilir teşekkürler ilk defa gordum. Şu an bulamadim daha sonra bulursam yazarim. Arkadaşlar tunc kurt problemler listesiymis TikTok'da kisa kisa video gosteriyor ama oyle degilmis herhalde.