Rocky Balboa Megapat Katılım 15 Kasım 2016 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #11 Ben benim komple kasayı Adana'dan bursaya 1000km arabayla emniyet kemeriyle güzelce bağlayıp getirdim en ufak sorun yok.
Ben benim komple kasayı Adana'dan bursaya 1000km arabayla emniyet kemeriyle güzelce bağlayıp getirdim en ufak sorun yok.
S suvorov Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #12 Bütün gün eşa topladım ve yorgunum baya ama en iyisi risk almamak yolda çok büyük kasisler var ve arabayı ben sürmeyeceğim. Bir kaza olursa sistemi yenileyecek param yok. Mesajlarınız için teşekkürler.
Bütün gün eşa topladım ve yorgunum baya ama en iyisi risk almamak yolda çok büyük kasisler var ve arabayı ben sürmeyeceğim. Bir kaza olursa sistemi yenileyecek param yok. Mesajlarınız için teşekkürler.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 30 Eylül 2023 #13 @suvorov rica ederim. Kapağı aç, vidayı sök, al kartı basit iş. Yorgunsun diye angarya gelmiştir. Atalarımız ne demiş "better safe than sorry".
@suvorov rica ederim. Kapağı aç, vidayı sök, al kartı basit iş. Yorgunsun diye angarya gelmiştir. Atalarımız ne demiş "better safe than sorry".