Kısa sürede 250CC'lik motara geçmek mantıklı mı?

OrniBlade

Femtopat
Daha fazla  
Küçüklüğümden beri motor kullanıyorum, 100CC üstüne geçmemiştim, 6-7 aydır 125CC motor kullanıyorum, FORZA250 almak istiyorum, sizce acele mi ediyorum, alsam mantıklı mı?

Kendine güveniyorsan al kullan, insanlardan onay almayı bekleme. Zaten kullanımını zorlaştıracak öyle büyük bir fark olacağını zannetmiyorum.

Forza çok güçlü bir motor değil viteslilere nazaran, konfor motoru, gayet rahat sürersiniz bence.

Kendine güveniyorsan al kullan, insanlardan onay almayı bekleme. Zaten kullanımını zorlaştıracak öyle büyük bir fark olacağını zannetmiyorum.

Kendime güveniyorum ama çevremdeki insanlar hep olumsuz konuşuyolar, tecrübeli insanlardan yardım istedim.

Kendime güveniyorum ama çevremdeki insanlar hep olumsuz konuşuyolar, tecrübeli insanlardan yardım istedim.

Bende de öyle konuştular, 13 yaşında MT 07 gayet rahat bir şekilde sürmüştüm, markete oraya buraya MT 07 ile gidiyordum ben başka motor yok diye, çevredekilere aldanmayın, sürüşünüz iyiyse alın gitsin, zaten o motorla 180 200 basamazsınız çok hızlı değil konfor motoru o çok rahat sürersiniz.

Olumsuzluklara çok odaklanmamaya çalış, Forza250 çok güçlü bir motosiklet değil zaten. Dikkatli kullan yeterli.

Teşekkür ederim olumlu bir şey duymak iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…