Kısa süreli kullanmak için kulaklık önerisi

Aktunc38

Decapat
Daha fazla  
Malum ramazan ayı geldi arkadaşlarla oyun oynamak için ucuz yollu bir kulaklığa ihtiyacım var. Muhtemelen bu kulaklıklarda mikrofon ve kulaklık tek jack girişindedir bunu bilgisayara bağlamak için bir tanede ara kabloya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Kulak içi

Son düzenleme:
Malum ramazan ayı geldi arkadaşlarla oyun oynamak için ucuz yollu bir kulaklığa ihtiyacım var. Muhtemelen bu kulaklıklarda mikrofon ve kulaklık tek jack girişindedir bunu bilgisayara bağlamak için bir tanede ara kabloya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Uvuz yollu derken ne kadar ucuz yollu istiyorsunuz? 200TL'lik bir şey mi 500'lük mü limit verebilir misiniz?

Galax Sonar 01-Sharkoon Rush ER3-H2230-H2002P-Cloud Core-HS80-G PRO X.
Her bütçeden önerdim hangi bütçeden lazımsa al.

Uvuz yollu derken ne kadar ucuz yollu istiyorsunuz? 200TL'lik bir şey mi 500'lük mü limit verebilir misiniz?
En fazla 300

Rampage jamesdonkey gamepower gibi markalara bakın.
Yok hocam daha çok kualk içi

Galax Sonar 01-Sharkoon Rush ER3-H2230-H2002P-Cloud Core-HS80-G PRO X.
Her bütçeden önerdim hangi bütçeden lazımsa al.
Hocam teşekkür ederimde belirtmeyi unutmuşum .Dediğim gibi idarelik bisi aradigim icin kulakiçi ariyorum. 2-3 aya kadar kupon tutturursam Razer blackshark v2 falan almayı düşünüyorum

Kulak içi arıyosan git bime a101e al 10 20 liralık kulaklıklardan :D

Bu çok iyidir bak. 7 yıldır kullanıyorum hala kullanıyorum :D 300 lira veriyosan bari buna ver.

En fazla 300.

Yok hocam daha çok kualk içi.

Hocam teşekkür ederimde belirtmeyi unutmuşum. Dediğim gibi idarelik bir şey aradigim icin kulak içi ariyorum. 2-3 aya kadar kupon tutturursam Razer BlackShark V2 falan almayı düşünüyorum.

Kulak içiler arasında bariz bir kalite farkı olmuyor internete gir yorumu iyi sağlam bir şey al yani Rampage'nin mikrofonlu kulak içi vardı arkadaşımda gayet iyi diyor 4aydır kullanıyor.

Kulak içi arıyosan git bime a101e al 10 20 liralık kulaklıklardan :D

Bu çok iyidir bak. 7 yıldır kullanıyorum hala kullanıyorum :D 300 lira veriyosan bari buna ver.
Tam aradığım kulaklık ama bunu bilgisayara taktığım zaman mikrofonunu kullanamayacağım onun için kulaklık ve mikrofonu ayıran rastgele bi kablo aliyimmi yoksa kalite fark edermi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı