Kısa Type-C şarj kablosu önerisi

amby

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Powerbank'im için kısa Type-C şarj kablosu arıyorum. USB to Type-C diye geçiyor sanırım. Powerbank'e takacağım kısım USB olacak, telefonuma takacağım kısım Type-C olacak. İnternetten baktım ama kimisi aşırı ucuz kimisi aşırı pahalı, markalardan da pek anlamadığım için karar veremedim. Sizlere danışmak aklıma geldi. Kısa olması önemli, önerebileceğiniz uygun fiyatlı ürünler var mı?

Merhaba, Powerbank'im için kısa Type-C şarj kablosu arıyorum. USB to Type-C diye geçiyor sanırım. Powerbank'e takacağım kısım USB olacak, telefonuma takacağım kısım Type-C olacak. İnternetten baktım ama kimisi aşırı ucuz kimisi aşırı pahalı, markalardan da pek anlamadığım için karar veremedim. Sizlere danışmak aklıma geldi. Kısa olması önemli, önerebileceğiniz uygun fiyatlı ürünler var mı?
Merhaba. Ugreen önermek istiyorum ama pahalı sanki. 25 cm yeterse ve fiyatı uygunsa bakabilirsiniz. Diğer markaları denemediğimden öneremiyorum.

Merhaba. Ugreen önermek istiyorum ama pahalı sanki. 25 cm yeterse ve fiyatı uygunsa bakabilirsiniz. Diğer markaları denemediğimden öneremiyorum.

Merhaba. Aslında alacaktım ama şöyle bir şey oldu, ben Xiaomi marka bir powerbank kullanıyordum ve galiba hızlı şarj özelliği olmayanından almışım, özelliklerde yazıyordu diye hatırlıyorum ama işte hızlı şarj etmediğini geç öğrendim. Belki kablom uzundur diye yavaş şarj ediyordur diye düşündüm ama geçen gün annemin Philips marka powerbanki ile değiştirince anladım ki sadece hızlı şarj özelliği yokmuş. Onun için şu anlık kabloya ihtiyacım kalmadı, yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı