Kısa vadede altın mı faiz mi?

Arkadaşlar selam, Bir miktar birikmişim var. Sizce kısa vadede bunu altına mı atmalıyım yoksa faize mi?
Param şu anda altında bozup %47 faiz ile Akbank'a atmayı düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar selam, bir miktar birikmişim var. Sizce kısa vadede bunu altına mı atmalıyım yoksa faize mi?
Sizce ne yapmalıyım?

Faiz çünkü altın düşebilir faiz sabit artış.

Faiz daha stabil ve garanti gibi geliyor bana altın düşedebilir artadabilir. Bence faiz daha mantıklı.

Arkadaşlar selam, bir miktar birikmişim var. Sizce kısa vadede bunu altına mı atmalıyım yoksa faize mi?
Sizce ne yapmalıyım?

Size yaklaşık yatırdığınız paranın %4 fazlası geliyor aylık olarak yanlışım yoksa. Yani 100.000 TL de 4 bin TL demek altındaki makas payı falan da var zarar da edebilirsin şu anda artışta ama o altın muhakkak patlar.

Ben yıllardır bu işin içindeyim. Şu an net altın almalisin. Amerika önümüzdeki aydan itibaren faizleri düşürmeye başlayacak, altının değeri hızla artarken Türk lirasida değer kaybetmeye devam edecek. 1 yıldan kısa sürede altının gramı tük lirası cinsinden iki katına çıkmış olacak. Benim tavsiyem kripto tarafında olacak, sadece altın değil diğer metaller ve riskli varlıklara da para akışı olacak. Garanti olması açısından sadece Etheryum önereceğim, 3 bin dolar altındaki Etheryum ucuz dur, BTC'nin 100 bin dolar üzerine ulaştığı yerde Etheryum tarafı 8-10 bin dolarlar civarında olacak. Önümüzdeki 6 ay en çok yine riskli varlıklar kazandıracak, değerlendirin arkadaşlar. BTC de boğa sezonu bittikten sonra gözünüzü Intel'e çevirin, şirketin başına gelen son olumsuzluklar la hisse değeri çok düştü. Onuda değerlendirebilirsiniz.

Keske bir ytd yazsaydın.

Paranızı bankada altın hesabında altına çevirebilirsiniz. Altını bankada elden fiziki ver veya mobilden yap fark etmez, hiçbir şekilde fiziki alamazsınız. Sebebi ise ekonomiye katkı vermekmiş. Banka personelleri öyle dedi. Saraya günde harcanan para 56 milyon lira ve durmadan karşılıksız para bastıkları için Türk Lirası paçavraya döndü. 2002'den 2009'a kadar satılan ve özelleştirilen liman, arsa, tersane, kurum, kuruluş sayısı 721 adet. 2009'dan sonrası buna dahil değil. Böylesi bir ortamda adamlar zorla paranızı BES adı altında gasp eder hale gelmiş. Hem ekonominin içinden geç, hem de faturasını vatandaşa ödet. Döviz hesabı açar ve mobilden döviz yaparsanız elden teslim için şubeye gitmeniz gerek. Şube size gün verecek elden almanız için. Bir arkadaş Garanti Bankası'ndaki dövizlerini alamamış mesela temin edemedikleri için. Dövizi fiziki ver veya mobilden yap fark etmez, işleyiş böyle. Bir de evde tutamam diyorsanız en mantıklısı mobilden döviz yapmanız. En azından uzun vadede o dövizi arttığı fiyat civarında bankanın belirlediği fiyattan bozdurursunuz. Yurt dışı yapacaksanız bunu yaptıktan sonra gider sağlam bir dövizcide paranızı dövize çevirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…