Kısa yoldan nasıl memur olunur?

Hocam dediğiniz her şeye katılıyorum ben de hemen hayata atılmak istiyorum çünkü babam memur ve evdekilerde artık yavaş yavaş ne zaman gidecek ne zaman gider gibisinden şeyler diyorlar. Baba parası yemek istemiyorum artık ama dediğiniz gibi ben daha YKS'ye bile girmedim hayat çok zor ve garip.

Aşağı yukarı aynı yaşlardayız ancak hayallerden pes etmemek lazım evet bu ülke de insanlar hayallerini gerçekleştiremiyor ama risk almaktan çokta zarar gelmez diye düşünüyorum. İleride keşke memur olmasaydım diyebilirsin. Sana tavsiye vermem pek doğru olmaz ama yani torpilin yoksa memurluk çok zor veya memur olsan bile kısıtlı yaşarsın gerçi ülkenin büyük bir kısmı öyle yaşıyor ama ne olursa olsun farklı bir şeyler denemek kafasındayım.

Hocam biraz öyle diyorsunuz ama diğer işlerde haftada 6 gün resmi tatil olmadan köle gibi çalışmaktan 100 kat daha iyidir.
Şu an popeyeste çalışıyorum insana verilen değer 0, pantolonların cebi yok üstünde telefon bulundurmada yasak.
Belediye de staj yapmıştım çoğu memur gayet iyi şartlarda çalışıyordu. Şu an ben onlardan çok daha fazla haftada 6 gün resmi tatil olmadan çalışıyorum ve onlar benim iki katım alıyor bu insana çok koyuyor.

Hocam orası öyle zaten memuriyette rahat bir ortamda çalışırsın tabii kurumdam kuruma göre değişir ama bu durum böyle. Garanti iş e yani garanti işinde parası az olur. Farklı planlar tutmadıysa memuriyetten devam ama hiç bir şey denemeden veya uğraşmadan bence direkt düşünmemek lazım hayat bu illa ki bir yerden kapı açar. Malum ülke şartlarında insanlar artık memur olup en azından hayatta kalmak istiyor ortalık fena.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…