Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #21 İsmail Ördek dedi: Hepsini derken 3 tanesi zaten Telegram grup davetiydi. Genişletmek için tıkla... O zaman birşey olacağını sanmıyorum.
İsmail Ördek dedi: Hepsini derken 3 tanesi zaten Telegram grup davetiydi. Genişletmek için tıkla... O zaman birşey olacağını sanmıyorum.
İsmail Ördek Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 643 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #22 Akdeniz1 dedi: O zaman bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Siteyi taradım sadece sondaki birkaç şey soru işareti çıktı kalanlar checked yazdı Kaspersky Malwarebytes ve Avast bir şey bulamadı.
Akdeniz1 dedi: O zaman bir şey olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Siteyi taradım sadece sondaki birkaç şey soru işareti çıktı kalanlar checked yazdı Kaspersky Malwarebytes ve Avast bir şey bulamadı.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2022 #23 İsmail Ördek dedi: Siteyi taradım sadece sondaki birkaç şey soru işareti çıktı kalanlar checked yazdı Kaspersky Malwarebytes ve Avast bir şey bulamadı. Genişletmek için tıkla... O zaman temizdir,içiniz rahat olsun.
İsmail Ördek dedi: Siteyi taradım sadece sondaki birkaç şey soru işareti çıktı kalanlar checked yazdı Kaspersky Malwarebytes ve Avast bir şey bulamadı. Genişletmek için tıkla... O zaman temizdir,içiniz rahat olsun.