TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 8 Mart 2021 #1 Pasif gelir kazanmak için link kısaltmak istiyorum ama ben bu linklerin tıklanması için ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası. Önerileriniz neler?
Pasif gelir kazanmak için link kısaltmak istiyorum ama ben bu linklerin tıklanması için ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası. Önerileriniz neler?
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 657 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #2 TommyVercetti003 dedi: Pasif gelir kazanmak için link kısaltmak istiyorum ama ben bu linklerin tıklanması için ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem sosyal medya platformlarına basit içerikler üretip video içerisinde de hatırlatarak yorumlar kısmına link sabitleyerek para kazanabilirsiniz.
TommyVercetti003 dedi: Pasif gelir kazanmak için link kısaltmak istiyorum ama ben bu linklerin tıklanması için ne yapabilirim bilmiyorum açıkçası. Önerileriniz neler? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem sosyal medya platformlarına basit içerikler üretip video içerisinde de hatırlatarak yorumlar kısmına link sabitleyerek para kazanabilirsiniz.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Mart 2021 #3 Hocam mesela haber içeriği ise bir Telegram kanalı açıp insanları oraya yönlendirebilirsiniz. Sürekli link atmanız lazım tabii. Hangi amaçla kısalttığınıza bağlı.
Hocam mesela haber içeriği ise bir Telegram kanalı açıp insanları oraya yönlendirebilirsiniz. Sürekli link atmanız lazım tabii. Hangi amaçla kısalttığınıza bağlı.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #4 Önemli şeyleri kısaltılmış linklere koyabilirsin. Yanlış anlamayın, uygulama linklerinden vb. bahsediyorum. Kaspersky linki vb. Son düzenleme: 8 Mart 2021
Önemli şeyleri kısaltılmış linklere koyabilirsin. Yanlış anlamayın, uygulama linklerinden vb. bahsediyorum. Kaspersky linki vb.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 8 Mart 2021 #5 İşte ifşa falan yaz. Herkes bakar zaten.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #6 326001 dedi: İşte ifşa falan yaz. Herkes bakar zaten. Genişletmek için tıkla... Gördüğümüz İnstagram botları gibi yapabilir yada korsan oyun indirme servisleri çokça kullanılıyor.
326001 dedi: İşte ifşa falan yaz. Herkes bakar zaten. Genişletmek için tıkla... Gördüğümüz İnstagram botları gibi yapabilir yada korsan oyun indirme servisleri çokça kullanılıyor.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 8 Mart 2021 #7 Video falan çek, altına koy. Başka türlü zor iş.
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 8 Mart 2021 #8 326001 dedi: İşte ifşa falan yaz. Herkes bakar zaten. Genişletmek için tıkla... Evet aslında matıklı. Ama ben bu linkleri nerede paylaşayım? Paranın haram helal olması pek önemli değil. kratosdeniz dedi: Video falan çek, altına koy. Başka türlü zor iş. Genişletmek için tıkla... Linkime tıklamak yerine insanlar internete girip kendileri o kelimeyi yazıyorlar.
326001 dedi: İşte ifşa falan yaz. Herkes bakar zaten. Genişletmek için tıkla... Evet aslında matıklı. Ama ben bu linkleri nerede paylaşayım? Paranın haram helal olması pek önemli değil. kratosdeniz dedi: Video falan çek, altına koy. Başka türlü zor iş. Genişletmek için tıkla... Linkime tıklamak yerine insanlar internete girip kendileri o kelimeyi yazıyorlar.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 8 Mart 2021 #9 TommyVercetti003 dedi: Evet aslında matıklı. ama ben bu linkleri nerede paylaşayım? Paranın haram helal olması pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ifşa yazıp +50 yaş belli Facebook gruplarındaki dayılara sahte bir hesapla atarsanız bayağı bir para kazanacağınızı düşünüyorum .
TommyVercetti003 dedi: Evet aslında matıklı. ama ben bu linkleri nerede paylaşayım? Paranın haram helal olması pek önemli değil. Genişletmek için tıkla... Hocam ifşa yazıp +50 yaş belli Facebook gruplarındaki dayılara sahte bir hesapla atarsanız bayağı bir para kazanacağınızı düşünüyorum .
TommyVercetti003 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.449 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 8 Mart 2021 #10 Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Gördüğümüz İnstagram botları gibi yapabilir yada korsan oyun indirme servisleri çokça kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Korsana karşıyım. Ama erotik şeyler denenir. aydos dedi: Hocam ifşa yazıp +50 yaş belli Facebook gruplarındaki dayılara sahte bir hesapla atarsanız bayağı bir para kazanacağınızı düşünüyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam şu var, dayılar reklamı geçebilirler mi? Geçemezlerse tıklanma sayılmaz diye düşünüyorum. @aydos Bazoyun dedi: Tavsiyem sosyal medya platformlarına basit içerikler üretip video içerisinde de hatırlatarak yorumlar kısmına link sabitleyerek para kazanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kız hesabı açıp takipçi kastım, sonra erkek hesabına çevirdim felaket takipçi eksildi.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ dedi: Gördüğümüz İnstagram botları gibi yapabilir yada korsan oyun indirme servisleri çokça kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... Korsana karşıyım. Ama erotik şeyler denenir. aydos dedi: Hocam ifşa yazıp +50 yaş belli Facebook gruplarındaki dayılara sahte bir hesapla atarsanız bayağı bir para kazanacağınızı düşünüyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam şu var, dayılar reklamı geçebilirler mi? Geçemezlerse tıklanma sayılmaz diye düşünüyorum. @aydos Bazoyun dedi: Tavsiyem sosyal medya platformlarına basit içerikler üretip video içerisinde de hatırlatarak yorumlar kısmına link sabitleyerek para kazanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kız hesabı açıp takipçi kastım, sonra erkek hesabına çevirdim felaket takipçi eksildi.