Danicheta Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Çözümler 3 4 Ağustos 2022 #1 Sorum başlıktaki gibidir. Twitch'te çalıntı kredi kartı ile bit atan bir yayıncıya Instagram'dan biraz sataştım da böyle bir cevap verdi DM'den. Açabiliyorsam açmayı düşünüyorum. İnternette araştırdım bir şey bulamadım bilen varsa aydınlatsın.
Sorum başlıktaki gibidir. Twitch'te çalıntı kredi kartı ile bit atan bir yayıncıya Instagram'dan biraz sataştım da böyle bir cevap verdi DM'den. Açabiliyorsam açmayı düşünüyorum. İnternette araştırdım bir şey bulamadım bilen varsa aydınlatsın.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 4 Ağustos 2022 #2 Genele açık bir hakaret olmadığı için ve kısaltma olduğu için kazanmanız biraz zor. Ama dava açılabilir mi evet açılabilir.
Genele açık bir hakaret olmadığı için ve kısaltma olduğu için kazanmanız biraz zor. Ama dava açılabilir mi evet açılabilir.
Danicheta Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Çözümler 3 4 Ağustos 2022 #3 HakanCT dedi: Genele açık bir hakaret olmadığı için ve kısaltma olduğu için kazanmanız biraz zor. Ama dava açılabilir mi evet açılabilir. Genişletmek için tıkla... Tüh ya neyse en azından engel yediğim için onur madalyası takılmış gibi hissediyorum
HakanCT dedi: Genele açık bir hakaret olmadığı için ve kısaltma olduğu için kazanmanız biraz zor. Ama dava açılabilir mi evet açılabilir. Genişletmek için tıkla... Tüh ya neyse en azından engel yediğim için onur madalyası takılmış gibi hissediyorum
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.879 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #4 Dm'den olunca açılsa bile bir şey olmaz diye duymuştum. Ve profilinde senin ismin soyismin açık bir şekilde hepsi yazıyor mu?
Dm'den olunca açılsa bile bir şey olmaz diye duymuştum. Ve profilinde senin ismin soyismin açık bir şekilde hepsi yazıyor mu?
Danicheta Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 310 Çözümler 3 4 Ağustos 2022 #5 enes_yldrm_1 dedi: DM'den olunca açılsa bile bir şey olmaz diye duymuştum. Ve profilinde senin ismin soyismin açık bir şekilde hepsi yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Soy isim yazmıyor yaaa.
enes_yldrm_1 dedi: DM'den olunca açılsa bile bir şey olmaz diye duymuştum. Ve profilinde senin ismin soyismin açık bir şekilde hepsi yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Soy isim yazmıyor yaaa.