Kısayol dosyasından virüs bulaşmış olabilir mi?

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Selam, bugün Drive'dan bir kısayol dosyası indirdim. Açmaya çalıştım açamadım. VirusTotal bir şey dememişti. Ben güvenli modda bir tam tarama yaptım bir şey çıkmadı. Yüklediğim gibi de silmiştim zaten. Bir sıkıntı olmuş mudur?

Açılmayabilir. Açılmamasının birçok nedeni vardır, zararlı bir yazılım değildir merak etmeyin.
Açılmama sebebi kısayol dosyası olması olabilir mi? Bir de drive dan indirmek isteynce tehlikeli olabilir demişti. Eskiden ben koymuşum acaba içinde neler vardır diye yüklemiştim.

Kısayoldan virüs bulaşmaz ama kısayol süsü verilmiş virüsten bulaşır.

Açılmama sebebi kısayol dosyası olması olabilir mi? Bir de Drive'dan indirmek isteynce tehlikeli olabilir demişti. Eskiden ben koymuşum acaba içinde neler vardır diye yüklemiştim.

Uyarı her zaman yapılır.
Eğer kısayolsa zararlı bir yazılım bulaşacağını sanmam. Belki sistemin dosyayı açmakta bir sıkıntı yaşamıştır, belki dosya bozuktur.

Kısayol olduğu belliydi ya adında kısayol. Lnk vardı.

Ink dosyalarından virüs yayılıyordu bir ara. Kısayol bir şeyi tetikliyordu sonra sistem mavi ekran verip kapanıyordu.

Ink dosyalarından virüs yayılıyordu bir ara. Kısayol bir şeyi tetikliyordu sonra sistem mavi ekran verip kapanıyordu.
Kaspersky'ın koruması da açık bende o da uyarı vermedi bu arada.

Sabaha kadar sıkıntı çıkmadan götürse sabah bir tam tarama daha yaparım ben.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı