Kısayol ikonunu normal ikon yapmak

KandıraFilozofu

Centipat
Arkadaşlar selamlar herkese. Takıntılı biri olduğum için yine takacak bir şey buldum :D Bu sefer de kısayol ikonlarının köşesindeki çıkartma gibi şeye taktım kafayı. İkon dosyası yüklerken nasıl normal dosya gibi ikon yapabilirim? Mümkünse yardımcı olursanız sevinirim, bu takıntılı kardeşinizi kurtarın sevgili forumdaşlarım :D

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu linkteki ".rar" dosyasını indirdikten sonra içerisindeki kayıt girdilerini kullanarak özelleştirebilirsiniz.

Uyarı: Boş yapmak yani ikonu kaldırmak bazı durumlarda siyah kare şeklinde gözükebilir.

Not: Değiştirdikten sonra oturumu kapatıp açmayı unutmayın.

Bu yöntem bende işe yaradı umarım sizde de yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum bende siyah olmuştu 1 aydır aynı nasıl düzeltebilirim? Oku geri almak istemiyorum sadece yok etmek.

Bu linkteki ".rar" dosyasını indirdikten sonra içerisindeki kayıt girdilerini kullanarak özelleştirebilirsiniz.

Uyarı: Boş yapmak yani ikonu kaldırmak bazı durumlarda siyah kare şeklinde gözükebilir.
NOT: Geri alabiliyorum. İstediğim ikonu yok etmek. Oku geri istemiyorum.

Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar ..

Not: Değiştirdikten sonra oturumu kapatıp açmayı unutmayın.
Oturum derken neyden bahsettiniz ?
Teşekkür ederim hepinize arkadaşlar ..

Oturum derken neyden bahsettiniz ?
Ve kayıt defterinde düzenledim ama olmadı :(
Bu yöntem bende işe yaradı umarım sizde de yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video ile yaptım teşekkürler herkese tekrardan

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı