Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, attığım fotoğraftaki "restart.exe" dosyasını örnek veriyorum klavyeden F6 tuşuna tıkladığında çalıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba, attığım fotoğraftaki "restart.exe" dosyasını örnek veriyorum klavyeden F6 tuşuna tıkladığında çalıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm hzmendel 6 Kasım 2020 Federico Valverde dedi: Arkadaşlar merhaba, attığım fotoğraftaki "restart.exe" dosyasını örnek veriyorum klavyeden F6 tuşuna tıkladığında çalıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 727804 Genişletmek için tıkla... Ana sayfana ekle ilk olarak ve ardından sağ tıkla özellikler kısayol olarak ata istediğin tuşu.
Federico Valverde dedi: Arkadaşlar merhaba, attığım fotoğraftaki "restart.exe" dosyasını örnek veriyorum klavyeden F6 tuşuna tıkladığında çalıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 727804 Genişletmek için tıkla... Ana sayfana ekle ilk olarak ve ardından sağ tıkla özellikler kısayol olarak ata istediğin tuşu.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #2 Federico Valverde dedi: Arkadaşlar merhaba, attığım fotoğraftaki "restart.exe" dosyasını örnek veriyorum klavyeden F6 tuşuna tıkladığında çalıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 727804 Genişletmek için tıkla... Ana sayfana ekle ilk olarak ve ardından sağ tıkla özellikler kısayol olarak ata istediğin tuşu. Artı 1 Eksi Çözüm
Federico Valverde dedi: Arkadaşlar merhaba, attığım fotoğraftaki "restart.exe" dosyasını örnek veriyorum klavyeden F6 tuşuna tıkladığında çalıştırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 727804 Genişletmek için tıkla... Ana sayfana ekle ilk olarak ve ardından sağ tıkla özellikler kısayol olarak ata istediğin tuşu.
KS KS Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Kasım 2020 #3 hzmendel dedi: Ana sayfana ekle ilk olarak ve ardından sağ tıkla özellikler kısayol olarak ata istediğin tuşu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, yaptım şimdi. Artı 0 Eksi
hzmendel dedi: Ana sayfana ekle ilk olarak ve ardından sağ tıkla özellikler kısayol olarak ata istediğin tuşu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, yaptım şimdi.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2020 #4 Federico Valverde dedi: Teşekkür ederim, yaptım şimdi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim efendim yardımcı olabildiysem ne mutlu. Artı 0 Eksi
Federico Valverde dedi: Teşekkür ederim, yaptım şimdi. Genişletmek için tıkla... Rica ederim efendim yardımcı olabildiysem ne mutlu.