nefersefa Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 486 Çözümler 1 18 Şubat 2021 #1 Hayırlı sabahlar. Bu kısayol çizgisi gibi küçük ikonu nasıl kaldırabilirim?
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 18 Şubat 2021 #2 Kısayolu silip dosya konumundaki uygulamayı koyabilirsiniz. Onun dışında bir yol bilmiyorum.
lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 Hocam burada anlatmış.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 18 Şubat 2021 #4 aydos dedi: Kısayolu silip dosya konumundaki uygulamayı koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca program çalışmaz diye biliyorum.
aydos dedi: Kısayolu silip dosya konumundaki uygulamayı koyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle yapınca program çalışmaz diye biliyorum.
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 18 Şubat 2021 #5 Hocam bu videoyu harfiyen uygularsanız yapabilirsiniz.
lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #6 PhysicalDecline dedi: Hocam bu videoyu harfiyen uygularsanız yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı videoyu paylaşmışız.
PhysicalDecline dedi: Hocam bu videoyu harfiyen uygularsanız yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aynı videoyu paylaşmışız.
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 18 Şubat 2021 #7 lilpoyraz dedi: Aynı videoyu paylaşmışız. Genişletmek için tıkla... Evet. Ben bir türlü bağlantı ekleyemedim o yüzden geç kaldım.
lilpoyraz dedi: Aynı videoyu paylaşmışız. Genişletmek için tıkla... Evet. Ben bir türlü bağlantı ekleyemedim o yüzden geç kaldım.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 18 Şubat 2021 #8 Ali Pınar dedi: Öyle yapınca program çalışmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız fakat her uygulamada çalışmamazlık yapmıyor. Az önce bir uygulamayı o şekil açtım mesela. Yardımcı olmak adına eğer açılıyorsa öyle yapsın diye söyledim.
Ali Pınar dedi: Öyle yapınca program çalışmaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız fakat her uygulamada çalışmamazlık yapmıyor. Az önce bir uygulamayı o şekil açtım mesela. Yardımcı olmak adına eğer açılıyorsa öyle yapsın diye söyledim.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kek günü Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.434 Makaleler 4 Çözümler 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #9 PhysicalDecline dedi: Alakası yok onunla, program hala kısayol sadece simge kaldırılıyor. Bizzat ben kendim denedim. Evet. Ben bir türlü bağlantı ekleyemedim o yüzden geç kaldım. Genişletmek için tıkla... Exe dosyasını masaüstüne atınca nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun.
PhysicalDecline dedi: Alakası yok onunla, program hala kısayol sadece simge kaldırılıyor. Bizzat ben kendim denedim. Evet. Ben bir türlü bağlantı ekleyemedim o yüzden geç kaldım. Genişletmek için tıkla... Exe dosyasını masaüstüne atınca nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun.
lilpoyraz Picopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 137 Yer Cu Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #10 Yabancı bir web sitesinde buldum. Windows 10'da Kısayollar Kısayol Ok Simgesi Nasıl Kaldırılır