PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 18 Şubat 2021 #11 Damon Salvatore dedi: Exe dosyasını masaüstüne atınca nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam... Ben mesajı düzenledim farkındaysanız. Üstteki arkadaşın paylaştığımız videoya tepki verdiğini sandım. Sonradan düzenledim zaten. lilpoyraz dedi: Yabancı bir web sitesinde buldum. Windows 10'da Kısayollar Kısayol Ok Simgesi Nasıl Kaldırılır Genişletmek için tıkla... Hocam bunla uğraşmaya değmez. Videoda gayet net anlatılmış bence.
Damon Salvatore dedi: Exe dosyasını masaüstüne atınca nasıl çalıştırmayı düşünüyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam... Ben mesajı düzenledim farkındaysanız. Üstteki arkadaşın paylaştığımız videoya tepki verdiğini sandım. Sonradan düzenledim zaten. lilpoyraz dedi: Yabancı bir web sitesinde buldum. Windows 10'da Kısayollar Kısayol Ok Simgesi Nasıl Kaldırılır Genişletmek için tıkla... Hocam bunla uğraşmaya değmez. Videoda gayet net anlatılmış bence.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 18 Şubat 2021 #12 Windows'ta: Windows +r tuşlarına basıp çıkan sekmeye regedit yazıp enterleyin. HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile (küçük L ile) klasörüne gelip IsShortcut'u silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Windows'ta: Windows +r tuşlarına basıp çıkan sekmeye regedit yazıp enterleyin. HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile (küçük L ile) klasörüne gelip IsShortcut'u silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #13 nefersefa dedi: Eki Görüntüle 884674 Hayırlı sabahlar. Bu kısayol çizgisi gibi küçük ikonu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam simge ayarlarından yapabilirsiniz.
nefersefa dedi: Eki Görüntüle 884674 Hayırlı sabahlar. Bu kısayol çizgisi gibi küçük ikonu nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam simge ayarlarından yapabilirsiniz.
PhysicalDecline Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Wellington-Seattle 18 Şubat 2021 #14 ValveAdalet dedi: Hocam simge ayarlarından yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır yapamaz.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #15 PhysicalDecline dedi: Hayır yapamaz. Genişletmek için tıkla... Pardon ustam konuyu yanlış anladım ben.
PhysicalDecline dedi: Hayır yapamaz. Genişletmek için tıkla... Pardon ustam konuyu yanlış anladım ben.