Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #1 Yardımınıza gerek kalmadı .
Çözüm Charaa 2 Mayıs 2021 Ryle Pixis dedi: Nasıl çözdün, söyler misin? Ben de yaşıyorum böyle bir sorun. Bazı uygulamalarda çalışmıyor klavye kısayolları. Genişletmek için tıkla... Ben laptop kullanıyorum. ''FN + X'' şeklindeki kısayollar çalışmıyordu. ATK driverini kaldırıp son sürümü tekrar kurdum sorun çözüldü.
Ryle Pixis dedi: Nasıl çözdün, söyler misin? Ben de yaşıyorum böyle bir sorun. Bazı uygulamalarda çalışmıyor klavye kısayolları. Genişletmek için tıkla... Ben laptop kullanıyorum. ''FN + X'' şeklindeki kısayollar çalışmıyordu. ATK driverini kaldırıp son sürümü tekrar kurdum sorun çözüldü.
Ryle Pixis Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 Nasıl çözdün, söyler misin? Ben de yaşıyorum böyle bir sorun. Bazı uygulamalarda çalışmıyor klavye kısayolları. Artı 1 Eksi
Nasıl çözdün, söyler misin? Ben de yaşıyorum böyle bir sorun. Bazı uygulamalarda çalışmıyor klavye kısayolları.
KS KS Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 Ryle Pixis dedi: Nasıl çözdün, söyler misin? Ben de yaşıyorum böyle bir sorun. Bazı uygulamalarda çalışmıyor klavye kısayolları. Genişletmek için tıkla... Ben laptop kullanıyorum. ''FN + X'' şeklindeki kısayollar çalışmıyordu. ATK driverini kaldırıp son sürümü tekrar kurdum sorun çözüldü. Artı 1 Eksi Çözüm
Ryle Pixis dedi: Nasıl çözdün, söyler misin? Ben de yaşıyorum böyle bir sorun. Bazı uygulamalarda çalışmıyor klavye kısayolları. Genişletmek için tıkla... Ben laptop kullanıyorum. ''FN + X'' şeklindeki kısayollar çalışmıyordu. ATK driverini kaldırıp son sürümü tekrar kurdum sorun çözüldü.