Kısayol yapmak işe yarar mı?

Yer
Aksaray
Daha fazla  
Merhabalar. Yaklaşık 130 GB'lık anime dosyam var ve C diski dolmak üzere. Ben de D'ye attım hem yer açmak için hem de flash belleğe atıp yedekledim. Ama masaüstünde duran uygulamalar C diskinde yer kaplıyorlar. Masaüstünde olanı silip D diskinde olanı kısayol yaparak masaüstüme atarsam C diskinde 130 GB yer kaplar mı? Veya dosya bozulur mu?

Hayır sadece kısayol olur. O da KB boyutunda yer kaplar. Ayrıca bu işlem Windows’un daha hızlı açılmasından tut, Alt+Tab hızını bile artırır. Masaüstünde boyutu büyük dosyalar tutmamak lazım.

Merhabalar. Yaklaşık 130 GB'lık anime dosyam var ve C diski dolmak üzere. Ben de D'ye attım hem yer açmak için hem de flash belleğe atıp yedekledim. Ama masaüstünde duran uygulamalar C diskinde yer kaplıyorlar. Masaüstünde olanı silip D diskinde olanı kısayol yaparak masaüstüme atarsam C diskinde 130 GB yer kaplar mı? Veya dosya bozulur mu?
Merhaba.
D diskine atıp c'ye kısayol açabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı