CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2021 #1 Kısayolların yanında ok işareti var. Bunu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Şubat 2021
Çözüm 2 2 246941 19 Şubat 2021 Buradan, alttaki VBE dosyasını indirip çalıştırın. Masaüstü ikonlarındaki kısayol ok simgesini kaldıralım Masaüstündeki ikonların birçoğunda kısayol ok simgesi bulunur bunlar estetik açıdan hoş görünmezler ,dilerseniz bunları kaldırabilirsiniz. www.sordum.net Her formattan sonra kullanırım.
Buradan, alttaki VBE dosyasını indirip çalıştırın. Masaüstü ikonlarındaki kısayol ok simgesini kaldıralım Masaüstündeki ikonların birçoğunda kısayol ok simgesi bulunur bunlar estetik açıdan hoş görünmezler ,dilerseniz bunları kaldırabilirsiniz. www.sordum.net Her formattan sonra kullanırım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 19 Şubat 2021 #11 CQBRAREİS dedi: Rebuild Shell Icon Cache v1.2 bunu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Değil. Buna bas. kisayol_yok.vbe dosyasını çalıştır. Tamamdır. Artı 0 Eksi
CQBRAREİS dedi: Rebuild Shell Icon Cache v1.2 bunu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Değil. Buna bas. kisayol_yok.vbe dosyasını çalıştır. Tamamdır.
KS KS CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #12 MisakiTaro dedi: Değil. Eki Görüntüle 886876 Buna bas. kisayol_yok.vbe dosyasını çalıştır. Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Güvenilirdir değil mi? Artı 0 Eksi
MisakiTaro dedi: Değil. Eki Görüntüle 886876 Buna bas. kisayol_yok.vbe dosyasını çalıştır. Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam. Güvenilirdir değil mi?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 19 Şubat 2021 #13 CQBRAREİS dedi: Yaptım hocam. Güvenilirdir değil mi? Genişletmek için tıkla... Çalıştı mı? Güvenilir elbette. Sadece regedit üzerinde kayıt oluşturuyor. Artı 0 Eksi
CQBRAREİS dedi: Yaptım hocam. Güvenilirdir değil mi? Genişletmek için tıkla... Çalıştı mı? Güvenilir elbette. Sadece regedit üzerinde kayıt oluşturuyor.
KS KS CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #14 MisakiTaro dedi: Çalıştı mı? Güvenilir elbette. Sadece regedit üzerinde kayıt oluşturuyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştı hocam. Sağolun. Artı 0 Eksi
MisakiTaro dedi: Çalıştı mı? Güvenilir elbette. Sadece regedit üzerinde kayıt oluşturuyor. Genişletmek için tıkla... Çalıştı hocam. Sağolun.