Çözüldü Kısayolun başvurduğu dosya yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Qzeybei

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha önce de bu konu açılmış fakat benim durumum daha farklı olduğu için bir kez daha açmak zorunda kaldım. Her zamanki gibi Visual Studio Code uygulamasının görev çubuğu kısayoluna tıklayıp uygulamayı açmak istediğimde şu şekilde bir uyarı alıyorum:

Uygulamanın da aslını dosyalarda bulamadım, sadece "program ekle veya kaldır" kısmından uygulamanın adını görebiliyorum. Uygulamayı silip-geri yüklemek hariç başka bir çözüm yolu var mıdır bu hatanın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uygulamayı "program ekle veya kaldır" kısmından kaldırdım ve kısayolunu da sildim. Ardından uygulamayı geri yükledim. Daha önceki tüm tercihlerimi (tema, eklentiler ve hatta son açtığım projeleri bile) hatırladı. Aynı sorunu yaşayan arkadaş olursa diye de yazma ihtiyacı buldum.
Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:appsfolder yazın. Burada karşınıza çıkabilir. Yeni bir kısayol oluşturabilirsiniz. Duruma göre yazarsınız.

Windows + R yapın. Gelen ekrana shell:appsfolder yazın. Burada karşınıza çıkabilir. Yeni bir kısayol oluşturabilirsiniz. Duruma göre yazarsınız.
Denedim, fakat oradan bulduğum uygulama da bir kısayoldu. Çünkü açmaya çalıştığımda yine aynı hatayı aldım. Daha sonra arkadaşın dediğini yaptım,
Kısayolu kaldırın ve direkt arama yerinden açın.
Sonra ise tekrar kısayol ekleyin.
Kısayolu kaldırınca ve arama yerinden uygulamayı bulup tıklayınca uygulama açılmamaya başladı. Arada sırada da yine aynı hatayı vermeye devam ediyor açmaya çalıştığımda. Program ekle veya kaldır bölümünde de uygulama var, fakat logosu görünmüyor.

Programın dosyaları bozulmuş da olabilir.

Uygulamayı "program ekle veya kaldır" kısmından kaldırdım ve kısayolunu da sildim. Ardından uygulamayı geri yükledim. Daha önceki tüm tercihlerimi (tema, eklentiler ve hatta son açtığım projeleri bile) hatırladı. Aynı sorunu yaşayan arkadaş olursa diye de yazma ihtiyacı buldum.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…