Kişiler nereye kayıt edilmeli?

schwero

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, ilk kez Android cihaz kullanıyorum. Xiaomi Note 10 kullanmaya başladım yakın zamanda. Yeni bir kişi kayıt ettiğimde 4 farklı seçenek çıkıyor karşıma. iOS cihazda bu olmuyordu, o yüzden yardım istiyorum sizlerden. Kişilerimi aşağıdaki seçeneklerden hangisine kaydetmem mantıklı olur? Yavsiyelerinizi bekliyorum.

-SIM
-Kayıtlı e-mail adresim
-Mi hesabı
-Cihaz

SIM kartında yerin varsa SIM kartına. Sonra başka telefona taktığında görürsün. Eğer SIM kartında yerin yoksa Cihaz'a kaydedebilirsin. Öyle yaparsan SIM'i başka tyelefona taktığında göremiyorsun sanırım.
E-Mail ve Mi hesabına kaydedersen kullanmak için diğer telefonla da giriş yapman gerekir ama mail hesabına kaydedilir mantıken:D

Selam arkadaşlar, ilk kez Android cihaz kullanıyorum. Xiaomi Note 10 kullanmaya başladım yakın zamanda. Yeni bir kişi kayıt ettiğimde 4 farklı seçenek çıkıyor karşıma. iOS cihazda bu olmuyordu, o yüzden yardım istiyorum sizlerden. Kişilerimi aşağıdaki seçeneklerden hangisine kaydetmem mantıklı olur? Yavsiyelerinizi bekliyorum.

-SIM
-Kayıtlı e-mail adresim
-Mi hesabı
-Cihaz
Ben SIM kartına kaydediyorum.

SIM kartına kaydetmeniz daha iyi olucaktır.Olası bir bozulma durumunda numaralarınız durur ya da emaile kaydedin.

SIM kart - numaralar SIM karta yüklenir ancak kapasiteleri genelde sınırlıdır, tavsiye etmem.

Kayıtlı eposta hesabı - nunaralarınız Google hesabınıza kaydedilir. Numaralarınızın Google'da bulunmasından rahatsızlık duymuyorsanız en mantıklı seçenek, telefonu değiştirseniz bile bu hesabı girdiğinizde numaralar otomatik gelir.

MI hesabı - Google ile benzer ancak sonraki telefonunuz farklı marka olursa anlamsız oluyor.

Cihaz - rehber telefonda, yerel olarak depolanır. En güvenli seçenektir ancak telefon bozulursa numaralar da gider. Arada bir rehberi dışarı aktarıp bilgisayara gönderirseniz bu da sıkıntı olmaz çok fazla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı