Mesela yanımda sohbet eden iş arkadadaşları vs olsun. Ben hiç sohbetlerine girmiyorum sadece anladığım bir konuda konuştukları zaman yardım edip o merak ettikleri konuları açıklıyorum ama onun dışında kafa dengi gelmiyor bana kimseArkadaşlar eskiden hep güle hep sosyal medyada takılır insanlarla konuşur sohbet eder şakalar yapar biriydim. Ama artık öyle birisi olmak istemiyorum hayatın ciddiyetini daha da çok anlamaya başladım. Yani artık gülmek istemiyorum.. İnsanlar beni hafife alsınlar istemiyorum. Tabi gülenleri samimi zannederler. O ayrı.. ben artık sosyal meda pek kullanmıyorum kimseylede şakalaşmıyorum sessizim öyle evden işe işten eve kendi halimde takılıyorum zaten normalde öncelerden de çevrem pek yoktu. Ama ben artık hayata daha bir ciddi bakmak istiyorum.. bana şimdi sessizsin düşüncelisin vs gibi diyenler var niye bu kadar sessizsin kimseyle konuşmuyorsun gibi. Tabi her kesin kafa dengisi başkadır. Neysede sizce arkadaşlar nasıl bi olmayı seçmeliyim? Ama ben bu sessiz kendi halimi seviyorum..
Özellikle de sanal ortamda gülmek vs. gibi emojiler bana çok fesatça geliyor.Buna büyüm... ah pardon, olgunlaşmak deniyor.
Kendimi tam anlatabildim mi bilmiyorum.
Özelliklede sanal ortamda gülmek vs gibi emojiler bana çok fesatça geliyor
Arkadaşlar, eskiden hep güle hep sosyal medyada takılır; insanlarla konuşur, sohbet eder, şakalar yapar biriydim. Ama artık öyle birisi olmak istemiyorum. Hayatın ciddiyetini daha da çok anlamaya başladım. Yani artık gülmek istemiyorum. İnsanlar beni hafife alsınlar istemiyorum. Tabii gülenleri samimi zannederler. O ayrı... Ben artık sosyal meda pek kullanmıyorum, kimseyle de şakalaşmıyorum. Sessizim. Öyle evden işe işten eve kendi halimde takılıyorum. Zaten normalde öncelerden de çevrem pek yoktu. Ama ben artık hayata daha bir ciddi bakmak istiyorum... Bana şimdi sessizsin, düşüncelisin vs. gibi diyenler var. Niye bu kadar sessizsin, kimseyle konuşmuyorsun gibi. Tabii her kesin kafa dengisi başkadır. Neyse de sizce arkadaşlar nasıl biri olmayı seçmeliyim? Ama ben bu sessiz kendi halimi seviyorum.
Mesela yanımda sohbet eden iş arkadadaşları vs olsun. Ben hiç sohbetlerine girmiyorum sadece anladığım bir konuda konuştukları zaman yardım edip o merak ettikleri konuları açıklıyorum ama onun dışında kafa dengi gelmiyor bana kimse
Arkadaşlar, eskiden hep güle hep sosyal medyada takılır; insanlarla konuşur, sohbet eder, şakalar yapar biriydim. Ama artık öyle birisi olmak istemiyorum. Hayatın ciddiyetini daha da çok anlamaya başladım. Yani artık gülmek istemiyorum. İnsanlar beni hafife alsınlar istemiyorum. Tabii gülenleri samimi zannederler. O ayrı... Ben artık sosyal meda pek kullanmıyorum, kimseyle de şakalaşmıyorum. Sessizim. Öyle evden işe işten eve kendi halimde takılıyorum. Zaten normalde öncelerden de çevrem pek yoktu. Ama ben artık hayata daha bir ciddi bakmak istiyorum... Bana şimdi sessizsin, düşüncelisin vs. gibi diyenler var. Niye bu kadar sessizsin, kimseyle konuşmuyorsun gibi. Tabii her kesin kafa dengisi başkadır. Neyse de sizce arkadaşlar nasıl biri olmayı seçmeliyim? Ama ben bu sessiz kendi halimi seviyorum.
Mesela yanımda sohbet eden iş arkadadaşları vs olsun. Ben hiç sohbetlerine girmiyorum sadece anladığım bir konuda konuştukları zaman yardım edip o merak ettikleri konuları açıklıyorum ama onun dışında kafa dengi gelmiyor bana kimse
Hayat çok ciddi bir yer.. örnek vericek olursam Çalışmazsan evin olmaz bir dönercinin önünden geçerken canın o döneri çektiğinde alamazsın.. İnsanın insanın arkasından yalan söylemesi yada ihanet etmesi yada terk etmesi.. hayat hiç te hafife alınacak lay lay lom bir yer değil.. insanlar çok yapmacık geliyorlar.. Yada ben onlara göre çok farklıyım
Bro özümseyerekden sonrasını anladım smaNasıl biri olduğunu hayatta karşılaştığın şeyleri özümseyerek belirleyen bir algoritma sistemi var beyninde. Genelde nasıl biri olacağını seçemezsin kaderin belirler. Yani aslında sessiz görünsen bile içinde fırtınalar kopabilir ve buna engel olamayabilirsin sessiz kalamazsın. Durum tam tersi ise konuşmak istersin ancak aklına bir şey gelmez.
beni bu ilk satırca az çok anlatabilmişsin. Mesela bir örnek vereyim man off steel filmindeki supermenin karakteri yani iç güdü olarak işte bende aslında o var. Ama hayata göre o bende olan çok farklı. İşte bu yüzdenNasıl biri olduğunu hayatta karşılaştığın şeyleri özümseyerek belirleyen bir algoritma sistemi var beyninde. Genelde nasıl biri olacağını seçemezsin kaderin belirler. Yani aslında sessiz görünsen bile içinde fırtınalar kopabilir ve buna engel olamayabilirsin sessiz kalamazsın. Durum tam tersi ise konuşmak istersin ancak aklına bir şey gelmez.