Metro serisi.
M&B BannerlordKışın, kar yağarken, gece yanına çay, kahve, sıcak çikolata alıp oynanabilecek PC için oyunlar var mı bildiğiniz? (Mafia serileri yazmanıza gerek yok oynadım ve depolama alanı fazla olmazsa iyi olur.)
Bitirdim. Tekrar başlayacağım yakın zamanda. Kara ile çok oynayamadığım için.Detroid Become Human interaktif ve tam anlattığın şekil oynadım oyunu zaten hikaye, seçimler, sonlar vb mükemmel.
Oyunun steamde 6-7 dolar olup Epic'te 29 lira olması normal mi. İndirimsiz hali de 60 tl.The Long Dark. Şu an ben de indirdim kar yağmasını bekliyorum![]()
Neden anormal olsun? Zaten çoğu oyun Epic'te eski fiyattan satılıyor.Bitirdim. Tekrar başlayacağım yakın zamanda. Kara ile çok oynayamadığım için.
Oyunun steamde 6-7 dolar olup Epic'te 29 lira olması normal mi. İndirimsiz hali de 60 tl.
Bitirdim. Tekrar başlayacağım yakın zamanda. Kara ile çok oynayamadığım için.
Oyunun Steam'de 6-7 dolar olup Epic'te 29 lira olması normal mi? İndirimsiz hali de 60 TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.