SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 Yer Bursa 10 Ekim 2024 #11 IX. Corleone dedi: Yapma be hocam, beni rahatsız etmez de başkalarını eder mi? Genişletmek için tıkla... Ben rahatsız oluyorum şahsen de bilemem herkesin burun hassasiyeti değişir.
IX. Corleone dedi: Yapma be hocam, beni rahatsız etmez de başkalarını eder mi? Genişletmek için tıkla... Ben rahatsız oluyorum şahsen de bilemem herkesin burun hassasiyeti değişir.
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.011 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #12 Kış aylarında yaz parfümü kullanılmaz diye bir kaide yok ama soğuk havada yaz parfümü etki olarak sönük kalır yani overspray yapman gerekir o da parfümü çabuk tükettirir.
Kış aylarında yaz parfümü kullanılmaz diye bir kaide yok ama soğuk havada yaz parfümü etki olarak sönük kalır yani overspray yapman gerekir o da parfümü çabuk tükettirir.
bilgelik Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Nisan 2025 #13 Yaz parfümü hafif olur ama yazın gidip ağır parfüm sıkarsan sen değil çevren rahatsız olur.