Kışın yazlık parfüm kullanılır mı?

poyraztadic

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2020
Mesajlar
170
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, yazın Doros'tan aldığım god of fire ile geçirdim. Memnun da kaldım, kız arkadaşım parfümümü değiştirmemi istemediği için tekrar yeni bir kutusunu almayı düşünüyorum. Okulda kullanacağım, sizce god of fire alınır mı? Çok mu kötü olur?
 

Hocam bahsettiğiniz parfüme bakmadan söylüyorum belki biraz daha iyidir ama genel olarak yazlık parfümler hafaf olduğu için bir rüzgarda uçup gider. Dayanamaz o rüzgara, haliyle kokusu az gelir belki de gelmez anca dibinden koklayınca gelir. Boşa sıkmış gibi bir şey olursun yani.

Bazen kışlık parfümler bile kokusu dayanmıyor kışın ağır olsa bile hele hele yazlık parfüm hissedilmez bile. Siz ona göre düşünün. Anca dibinden koklarsınız.

Parfüme biraz bakındım. Gayet iyi biraz daha direnç gösterir. Biraz daha uygun kış tarafına en azından.

Kısaca hocam kullanabilirsiniz çok kötü asla olmaz. Yazın kışlık parfüm boğar, kışın yazlık parrfüm hissedilmez. O kadar önemli değil. Ne olur hafif biraz daha hafif kalır yani. Ama bence kışlık parfüm almanız daha iyi olur. Sürekli aynı parfüm bir zaman sonra sıkar insanı. Bazen anılar bile o parfüme girip sıkıştığı oluyor.
 
Teşekkürler hocam sanırım alacağım. Bana kalsa değiştiririm tabi ama dediğim gibi kız arkadaşım çok seviyor, kalıcılığı o kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
 
Şu forumda parfüm hakkında gram bilgisi olmayanlar tavsiye veriyorlar

God of fire mango ve narenciye bombası bi parfüm bu notaların aktifleşip yayılması için tenine sıcak hava temas etmeli.

Dün paradise garden sıktım toplam 15 fıs atmışımdır yazın verdiği performansı serin havada gram vermedi hemde 15 fıs sıktım yazın 4 fıs tüm gün götürüyordu hemde.

Arkadaşın biri biraz kış tarafına uygun demiş neyine bakmış acaba veya hiç denemiş mi kokuyu ?
 

Dostum farkındaysan bende senin dediğini dedim soğuk havada uçacağını ve hafif kalacağını. 1 cümlede diğer yazlık fresh kokulada nazaran bir tık/biraz daha iyi sonuç vereceğini söyledim. Odunsu notaları var. En azından bazı fresh kokulardan daha iyi.

Parfüm yumurtlamıyorum. Notaları gözün ile ve tarayıcından aratarak görebiliyor ve tahmini şeyler yürütebiliyorsun.
 

Meyveli odunsu içinde oud bile var hafif te ferah canavar gibi performansı var.

Kışın god of fire alternatifi olarak çok rahat kullanılır.

Kendisi oud maracuja klonudur.
 
Parfümün yazlığı kışlığı mı olur abartmayın kardeşim. Metroseksüel olmayın.
 
Kışın yaz parfümü yazın kış parfümü kullanılmaz. Vanilyalı, şekerli bir parfümü yaz sıcağında bir sıkın bakayım ne tepkiler alıyorsunuz. Kışın da hafif temalar kullanılmaz çünkü çok sönük kalır havanın ağırlığından dolayı ve dolayısıyla parfüm uçar gider. Yine de zevk senin zevkin.
 
Muadilini nerden önerirsiniz hocam?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…