Arkadaşlar ben bu sene 68.222 sıralama yaptım. İstediğim yer Akdeniz Üniversitesi YBS bölümü geçen sene 61.750 civarı ile aldı. Bu sene sıralamalar geriler mi ve buraya yerleşme olasılığım var mı?
Arkadaşlar ben bu sene 68.222 sıralama yaptım. İstediğim yer Akdeniz Üniversitesi YBS bölümü geçen sene 61.750 civarı ile aldı. Bu sene sıralamalar geriler mi ve buraya yerleşme olasılığım var mı?
Son 3 senede nasıl olmuş diye bakmak lazım. Mesela Son senelerde bu bölüm revaçtaysa yani sıralama giderek iyileşiyorsa bu sene de sıralamanın düşmesi daha olası bir durum.
Son 3 senede nasıl olmuş diye bakmak lazım. Mesela son senelerde bu bölüm revaçtaysa yani sıralama giderek iyileşiyorsa bu sene de sıralamanın düşmesi daha olası bir durum.
Hocam kesin bir şey söylemek istemiyorum ama aynı şeyi 0,5 civarı (tam hatırlamıyorum) puan için LGS'de yaptım bu süreç içerisinde puanımın tuttuğu liselerin kontenjanı doldu ve tüm puanım boşa gidip kötü bir lise dönemi geçirdim.