Kişisel bakım nasıl yapılır?

Daha fazla  
Yüz bakımı nasıl yapılır merak ediyorum. Yani bu tarz işlerden hiç anlamam. Ama yüzüm küçük küçük sivilce lekeleri var onlar için falan nasıl bakım yapılması gerekir? Yani kremdir odur budur önerebilir misiniz?

Cilt tiplerine göre, yapacağın bakım değişecektir. Önce kendi cildinii tanımalısın. Şahsen ben düzenli olarak yüz kremi ve tonik kullanıyorum üzerinede güneş koruyuculu nemlendirici sürüyorum.

* La Roche Apikar AP+ Yüz temizleme kremi (Hassas bir krem neredeyse hiç tahriş etmiyor hatta bebeklerin kullanımına bile uygun)
* Cerave, Bioderma, ve Bepantol'un yüz kremleride çok etkili

Youtube'da Bora Özel adında bir Doktor var, onun kanalını incelemeni şiddetle tavsiye ederim.

Cilt için şöyle yapmalısın.
Yüz yıkama jeli.
Tonik.
Güneş kremi.
Nemlendirici.
Krem.
Serum.
Maske, peeling.
Ama tonik, serum, maske gereksiz minimal rutinin şöyle olmalı yüz temizleme jeli, güneş kremi, nemlendirici, cilt sorunların için bir krem.

Bunlardan sadece bir tanesini kullanacağız değil mi?

Güneş kremini her akşam temizlemelisin gözenekleri tıkar sivilce yapar.
Ve güneş kremi tek su ile temizlenmiyor misel su, yağ bazlı temizleyici ike çift aşamalı temizlik yapmalısın ama vilt temizleme jeli iyi temizliyorsa gerek yok bu tarz şeylere.

Bunlardan sadece bir tanesini kullanacağız değil mi?

Hayır.
Yüz temizleme jeli.
Güneş kremi.
Nemlendirici.
Cilt sorununa yönelik krem şart.

Benimki güzel ya. Bir şey olmaz umarım.

Rutin edinmeniz gerekiyor, alışkanlık yapın, iş gibi gelmemeli size, açın müziği terapi gibi kendinize bakın, ilerleyen süreçlerde sağlıklı bir cildiniz olduğunda özgüveniniz yerine gelecektir ve sizi mutlu edecektir.

Sabah 5:00'da uyanırım kendimi anında buzlu suya atarım. Ondan sonra yukarıda hocamın belirttiği gibi peeling, güneş kremi, nemlendirici ve yüz temizleme jeli kullanırım. Bunu yaklaşık 2 senedir yapıyorum. Size de tavsiye ederim

Her gün peeling kullanılmaz.
Buzlu su cilt için önerilmiyor ılık olmalı.

Yüz yıkama jeli.
Tonik.
Güneş kremi.
Nemlendirici.
Krem.

Dostum ben tonik yoktu bir türlü sevemiyorum doğrusu o yüzden kullanmıyorum şöyle bir kullanımım var olmaz mı

her gün.
Yüz temizleme jeli.
Nemlendirici.
Güneş kremi.

Ve haftada 1-2 sefer maske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…