Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.796 Makaleler 1 Çözümler 9 11 Aralık 2022 #1 Biliyorsunuz ki ülkemizde böyle bilgilere erişmek çok kolay. Gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen. Telefon numarası T.C. Kimlik akrabaların telefon numaraları vs. bunlarla ne yapılabilir acaba merak ediyorum.
Biliyorsunuz ki ülkemizde böyle bilgilere erişmek çok kolay. Gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen. Telefon numarası T.C. Kimlik akrabaların telefon numaraları vs. bunlarla ne yapılabilir acaba merak ediyorum.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.134 Makaleler 1 Çözümler 46 11 Aralık 2022 #2 Hiçbir şey yapamaz. Adınıza sitelere kayıt olup, yine adınıza bazı parti sempatizanlığı vs. yapabilir fakat sonucu yine 0 olur.
Hiçbir şey yapamaz. Adınıza sitelere kayıt olup, yine adınıza bazı parti sempatizanlığı vs. yapabilir fakat sonucu yine 0 olur.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 11 Aralık 2022 #3 Telefon numaraları ile birşey yapamaz. T.C. ile en fazla T.C. isteyen sitelere üye olabilir.