ata11980871
Hectopat
Bu bilgiler isim ve soy isim vermeden hiçbir bilgi vermeden sadece Online olarak mesaj veyahut ortak sunucu üzerinden ele geçirilebilir mi? Çok korkuyorum şüphelendim.
Kriter belirlemediğiniz için hem evet hem de hayır.Bu bilgiler isim ve soy isim vermeden hiçbir bilgi vermeden sadece Online olarak mesaj veyahut ortak sunucu üzerinden ele geçirilebilir mi? Çok korkuyorum şüphelendim.
Kriter belirlemediğiniz için hem evet hem de hayır.
Team speak te bir sunucudasınız diyelim. Adminler IP nizi görebilir.
Ama Instagram'dan rastgele mesaj atan biri kişisel bilgilerinizi bulamaz.
Kullanmadığım için bilmiyorum ama büyük ihtimal hayır.Snapchat.
Hayır, mesajlardan falan ip adresimi bulabilir mi öyle bir şey var mı? Adımı vermedim soyadım da yok sadece istek attı bir konu açtı konuştuk sonra engelledim, herhangi bir şey yapabilir mi?Kullanmadığım için bilmiyorum ama büyük ihtimal hayır.
Eğer profilinize kişisel bilgilerinizle ilgili bir şey koymadıysanız.
Bulamaz.Hayır, mesajlardan falan ip adresimi bulabilir mi öyle bir şey var mı? Adımı vermedim soyadım da yok sadece istek attı bir konu açtı konuştuk sonra engelledim, herhangi bir şey yapabilir mi?
Hayır yasa dışı bir şey yapmadıysanız çok kafaya takmayın.Hayır, mesajlardan falan IP adresimi bulabilir mi öyle bir şey var mı? Adımı vermedim soyadım da yok sadece istek attı bir konu açtı konuştuk sonra engelledim, herhangi bir şey yapabilir mi?
Yani sadece mesajla ad soyad vermeden adres bile vermeden bulamaz değil mi?Hayır yasa dışı bir şey yapmadıysanız çok kafaya takmayın.
Bulamaz dediğim gibi yasa dışı bir şey yapmadıysanız çok kafaya takmayın.Yani sadece mesajla ad soyad vermeden adres bile vermeden bulamaz değil mi?
Numaranı da bilmiyorsa hiçbir şey yapamaz.Yani sadece mesajla ad soyad vermeden adres bile vermeden bulamaz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.