cham21 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 120 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #31 shase dedi: Hocam şimdi tekrar yazdırmayı deneyin hata olursa eskisi gibi continue deyin. Maalesef bugün sizinle iletişime geçemedim aşırı yoğundum Genişletmek için tıkla... sorun değil yarın bakabilir miyiz konuya shase dedi: Hocam şimdi tekrar yazdırmayı deneyin hata olursa eskisi gibi continue deyin. Maalesef bugün sizinle iletişime geçemedim aşırı yoğundum Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi grubta çalışmıyor benim windows geçmem lazım bu yüzden yeni konu açtım Son düzenleme: 24 Ağustos 2025
shase dedi: Hocam şimdi tekrar yazdırmayı deneyin hata olursa eskisi gibi continue deyin. Maalesef bugün sizinle iletişime geçemedim aşırı yoğundum Genişletmek için tıkla... sorun değil yarın bakabilir miyiz konuya shase dedi: Hocam şimdi tekrar yazdırmayı deneyin hata olursa eskisi gibi continue deyin. Maalesef bugün sizinle iletişime geçemedim aşırı yoğundum Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi grubta çalışmıyor benim windows geçmem lazım bu yüzden yeni konu açtım
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 488 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #32 cham21 dedi: sorun değil yarın bakabilir miyiz konuya Hocam şimdi grubta çalışmıyor benim windows geçmem lazım bu yüzden yeni konu açtım Genişletmek için tıkla... Nasıl çalışmıyor hocam hata yok mu?
cham21 dedi: sorun değil yarın bakabilir miyiz konuya Hocam şimdi grubta çalışmıyor benim windows geçmem lazım bu yüzden yeni konu açtım Genişletmek için tıkla... Nasıl çalışmıyor hocam hata yok mu?
cham21 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 120 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #33 shase dedi: Nasıl çalışmıyor hocam hata yok mu? Genişletmek için tıkla... hocam grub ekranı gelmiyor direk linux açılıyor
shase dedi: Nasıl çalışmıyor hocam hata yok mu? Genişletmek için tıkla... hocam grub ekranı gelmiyor direk linux açılıyor
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 488 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #34 cham21 dedi: hocam grub ekranı gelmiyor direk linux açılıyor Genişletmek için tıkla... Linuxtayken grub konfigürasyon dosyasındaki ayarlara bakabilir misiniz? Timeout gibi configler olmalı. Ardından sudo update-grub yapın tekrar deneyin. cham21 dedi: hocam grub ekranı gelmiyor direk linux açılıyor Genişletmek için tıkla... Linuxtayken grub konfigürasyon dosyasındaki ayarlara bakabilir misiniz? Timeout gibi configler olmalı.
cham21 dedi: hocam grub ekranı gelmiyor direk linux açılıyor Genişletmek için tıkla... Linuxtayken grub konfigürasyon dosyasındaki ayarlara bakabilir misiniz? Timeout gibi configler olmalı. Ardından sudo update-grub yapın tekrar deneyin. cham21 dedi: hocam grub ekranı gelmiyor direk linux açılıyor Genişletmek için tıkla... Linuxtayken grub konfigürasyon dosyasındaki ayarlara bakabilir misiniz? Timeout gibi configler olmalı.
cham21 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 120 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #35 shase dedi: Linuxtayken grub konfigürasyon dosyasındaki ayarlara bakabilir misiniz? Timeout gibi configler olmalı. Ardından sudo update-grub yapın tekrar deneyin. Linuxtayken grub konfigürasyon dosyasındaki ayarlara bakabilir misiniz? Timeout gibi configler olmalı. Genişletmek için tıkla... Yine açılmadı hocam Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2025-08-24 14-44-20.png 57,6 KB · Görüntüleme: 11 Ekran Görüntüsü - 2025-08-24 14-44-48.png 54,3 KB · Görüntüleme: 11
shase dedi: Linuxtayken grub konfigürasyon dosyasındaki ayarlara bakabilir misiniz? Timeout gibi configler olmalı. Ardından sudo update-grub yapın tekrar deneyin. Linuxtayken grub konfigürasyon dosyasındaki ayarlara bakabilir misiniz? Timeout gibi configler olmalı. Genişletmek için tıkla... Yine açılmadı hocam
shase Decipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 488 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci (CPU): AMD Ryzen 5 7640HS Ekran Kartı (GPU): NVIDIA GeForce RTX 4060 (8GB VRAM, 120W TDP) RAM: 16GB GDDR5 Depolama: 1TB NVMe SSD Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #36 cham21 dedi: Yine açılmadı hocam Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam çözümünü bende bilmiyorum. Daha önce yaşayanlar bu şekilde çözmüş.
cham21 dedi: Yine açılmadı hocam Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam çözümünü bende bilmiyorum. Daha önce yaşayanlar bu şekilde çözmüş.
cham21 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 120 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #37 shase dedi: Kusura bakmayın hocam çözümünü bende bilmiyorum. Daha önce yaşayanlar bu şekilde çözmüş. Genişletmek için tıkla... hocam windowsu nasıl tamir edebilirim
shase dedi: Kusura bakmayın hocam çözümünü bende bilmiyorum. Daha önce yaşayanlar bu şekilde çözmüş. Genişletmek için tıkla... hocam windowsu nasıl tamir edebilirim