Kişisel bilgilerle tehdit edenlere karşı ne yapılabilir?

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim ama polise de danışamayacağım bir konuda tartışma. Bu sebeple muhtemelen o da danışamaz diye düşünüyorum(?) Aile evinde yaşadığım için bu konunun polis vs. taşınmasını hiçbir şekilde istemiyorum da. Sadece neler yapabilir nasıl önlem alabilirim onu merak ediyorum. Aileme ulaşması bile benim için çok sıkıntılı bir konu.
Polise şikayet edin iki karakola gitsin bir daha mabadı yemez böyle işlere kalkışmaya.
Kişisel Verileri Başkasına Verme, Yayma veya Ele Geçirme Suçunun Cezası ciddi bir suçtur ve sonuçları ağır olmaktadır.

Sana ulaşabileceği her yerden engelle o zaman.

O zaman kendi aranızda orta yolu bulmanız lazım.

Diğer arkadaşların dediği gibi karakola gidin, illa bir işlem uygularlar.

Bu arada panelciler, hasım olduğu kişiler ile derdini yüz yüze çözmeye yüreği yetmeyip, onun yerine sanal yollarla uğraşan evden çıkmayan korkak asosyallerdir. Yaş ortalamaları 14-15 olduğu için dava kağıdı evine geldiğinde korkudan ödleri patlar.

Arkadaş doğru söylüyor. Benzer bir olay yaşadığımda beni bir şey yapamazlar deyip geri göndermişlerdi. Gerçi ben de çok diretmemiştim ama sonuç olarak kimsenin umrunda değil gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…