"Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı" Hatası ve Yüksek Fan Sesi

Makaleler
1
YouTube'da video izleyip takılıyordum. Birden bilgisayar 'Kişisel sorunla karşılaştı' hatası verdi. Bilgisayar kendini yeniden başlattığında fan adeta traktör gibi ses çıkartıyordu. Anlam veremedim. Yeniden başlattım ama olmadı. Çok sinir bozucu. Darbe falan da almadı. Birden kapandı. Ne yapmalıyım?
Sistem özelliklerim :
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran kartım:
NVIDIA GT 420M
İşletim sistemim : Windows 8.1

Son düzenleme:
Korsan işletim sistemi, kayıt defteri bozulmaları veya %100CPU sorunu yüzünden olabilir. Laptop kullanıyorsunuz bu yüzden touchpad problemi de olabilir sürücü çakışması yüzünden. Yapmanız gereken eğer bir daha o hatayı alırsanız hata kodu yazar onu bizimle paylaşmanız.

Korsan işletim sistemi, kayıt defteri bozulmaları veya %100CPU sorunu yüzünden olabilir. Laptop kullanıyorsunuz bu yüzden touchpad problemi de olabilir sürücü çakışması yüzünden. Yapmanız gereken eğer bir daha o hatayı alırsanız hata kodu yazar onu bizimle paylaşmanız.
Laptopa format attım ama yine aynı
Tekrar aynı hatayı aldım. Ama hata kodu yazmıyordu. Altta Memory management mi ne yazıyordu hatırlayamıyorum hemen reset attı bilgisayar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı