Kişisel Bilgisayarınız Bir Sorunla Karşılaştı Hatası

Inanimatum

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim sorunla karşılaşıyorum. Bilgisayarı açtıktan sonra aradan 1-2 dakika geçiyor ve tekrar aynı hatayı verip bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Sorunun virüsten kaynaklandığını düşünüyorum. Antivirüs programım yoktu ve internetten bir şey indirdiğimde bilgisayara virüs bulaştı. Kurulan çoğu dosyayı sildim. Kuaizip diye bir dosya var o dosyayı silmek istediğimde trustedinstaller'ın izni olması lazım gibi bir şey çıkıyor karşıma. Ayrıca Windows defenderı açmak istediğimde "Windows defender grup ilkesi tarafından devre dışı bırakıldı" hatasını alıyorum. Bir de msiql.exe diye bir şey var görev yöneticisinden dosya konumunu aç dediğimde erişim engellendi diyor. Uc.exe diye bir dosya vardı onu sildim. Format atmadan bu sorunu giderebilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

Evet sorununuz yazılımsal ve büyük ihtimalle virüs kaynaklıdır.
Virüsü temizlemeyi başarsanız bile eskisi gibi olmaz. Çünkü kayıt defterinde bazı değerleri değiştirdiği anlaşılıyor. En güzel çare format atmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…