"Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı" Sorunu

Mr. Cesur

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda gariplikler oluyordu sistem geri yükleme ile 1 gün gerisine aldım sorunum halloldu. Bilgisayarı kapatıp açtığımda açılmayıp başlıktaki hatayı verdi.
Denediğim çözümler:
-Sorun giderme kısmında sistem geri yüklemeyi açıp tersine çevirmeye çalıştığımda bu sürücüde sistem korumasını etkinleştirmelisiniz diyor
-Başlangıç ayarları kısmından güvenli modda başlatmayı denediğimde yine aynı hatayı alıyorum
-Başlangıç onarmaya bastığımda başarısız oldu diyor
-Güncelleştirmeleri kaldır dediğimde hem kalite hem de özellik güncelleştirmelerini kaldıramadığını başarısız olduğu söylüyor
-Komut isteminde sfc/scannow dediğimde hiçbir şey değişmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sürücü güncellemelerinin eksiksiz olduğuna dikkat edin. Ayrıca Overclock gibi şeyler olmadığından emin olun. :D
Windows Ayarlar ->Uygulamalar -> İsteğe Bağlı Özellikler -> {Özellik Ekle} -> Grafik Araçlarını yüklemenizi de tavsiye ederim :)

Sata vs. kablolarının tam yerinde sokete oturmuş olduğundan emin olun bir kere ondan başıma gelmişti benim.
Bu aklıma gelmemişti hemen deneyeyim
Merhaba, sürücü güncellemelerinin eksiksiz olduğuna dikkat edin. Ayrıca Overclock gibi şeyler olmadığından emin olun. :D
Windows Ayarlar ->Uygulamalar -> İsteğe Bağlı Özellikler -> {Özellik Ekle} -> Grafik Araçlarını yüklemenizi de tavsiye ederim :)
Windows açılmıyor dolayısıyla ayarlara da giremiyorum :(

Bilgisayarımda gariplikler oluyordu sistem geri yükleme ile 1 gün gerisine aldım sorunum halloldu. Bilgisayarı kapatıp açtığımda açılmayıp başlıktaki hatayı verdi.
Denediğim çözümler:
-Sorun giderme kısmında sistem geri yüklemeyi açıp tersine çevirmeye çalıştığımda bu sürücüde sistem korumasını etkinleştirmelisiniz diyor
-Başlangıç ayarları kısmından güvenli modda başlatmayı denediğimde yine aynı hatayı alıyorum
-Başlangıç onarmaya bastığımda başarısız oldu diyor
-Güncelleştirmeleri kaldır dediğimde hem kalite hem de özellik güncelleştirmelerini kaldıramadığını başarısız olduğu söylüyor
-Komut isteminde sfc/scannow dediğimde hiçbir şey değişmiyor
Ramleri kontrol etsene veya rami tam oturmuş mu diye.

Sata vs. kablolarının tam yerinde sokete oturmuş olduğundan emin olun bir kere ondan başıma gelmişti benim.
Ramleri kontrol etsene veya rami tam oturmuş mu diye.
Dediklerinizi denedim çıkarıp taktım ama hala sorun devam ediyor :(
Bi fikri olan yok mu lütfen yardım edin 😭
BİLGİSAYARI SIFIRLAMAYA KARAR VERDİM AMA O DA OLMUYOR NAPICAM BEN

Son düzenleme:
Windows kaç kullanıyorsunuz? Son zamanlarda herhangi gibi bir parça değişimi, sürücü yüklemesi yaptınız mı veya bilgisayarınız uygunsuz bir biçimde kapanmaya zorlandı mı? Bu video Windows 9'e ait ama bir bakın isterseniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı