"Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor" mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan RAZI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 522
İşletim sistemi
Windows 10

RAZI

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8
SSD veya HDD modeli
wdc wd 6400aacs-008b0 ata device
Ekran kartı
GT 730
Anakart
Asus M5A78L-M LX REV X.0x
İşlemci
AMD FX-8120
Arkadaşlar, bu sorun normalde Windows'u kullanırken olmuyor. Daha önce Valorant'ta da olmuyordu. Valorant'ı bir kaldırıp yükledim ve böyle olmaya başladı. Ana menüde hiçbir şey yok, Valorant'ta ama oyuna girerkenki yükleme kısmında böyle oluyor. Gerçekten çok sıkıntı bir durum.

Yarın bakabilirim en yakın tarih olarak ama sadece Valorant'a girerken oluyorsa sorun muhtemelen Vanguard.Vanguard bazen mavi ekranlara sebep olur.

Vanguardı sil yeniden yükle.

Yarın bakabilirim en yakın tarih olarak ama sadece Valorant'a girerken oluyorsa sorun muhtemelen Vanguard.Vanguard bazen mavi ekranlara sebep olur.
Sorun yok hocam en kısa zamanda geri dönüşünüzü bekliyorum teşekkür ederim.

hocam sadece valorant'ta olmuyormuş diğer oyunlaradada oluyor.

bios ayarlarına sıfırladım sizdedn mesaj bekliyorum sizinkide işe yaramazsa format atıcam.

Dosya Ekleri

• KZkG2V.jpg
    KZkG2V.jpg
    209,7 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
DDU ile ekran akrtı sürücünü sil yeniden yükle.
Memtest86 ile RAM testi yap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı