kunozhora Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 "Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor, bu işlemden sonra yeniden başlatılacak." hatası alıyorum. DMP dosyaları aşağıdadır. Neden kaynaklanıyor acaba? 031425-20921-01.zip drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
"Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor, bu işlemden sonra yeniden başlatılacak." hatası alıyorum. DMP dosyaları aşağıdadır. Neden kaynaklanıyor acaba? 031425-20921-01.zip drive.google.com
Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 22 Mart 2025 #2 Drive bağlantısı açılmıyor.
kunozhora Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Tandstiik dedi: Drive bağlantısı açılmıyor. Genişletmek için tıkla... 031425-20921-01.zip drive.google.com @Tandstiik yapabildim mi? Biri drive bağlantıma bakabilir mi? En azından açılıp açılmadığına, tabi analiz edebilen çıkarsa çok mutlu olurum. Son düzenleme: 22 Mart 2025
Tandstiik dedi: Drive bağlantısı açılmıyor. Genişletmek için tıkla... 031425-20921-01.zip drive.google.com @Tandstiik yapabildim mi? Biri drive bağlantıma bakabilir mi? En azından açılıp açılmadığına, tabi analiz edebilen çıkarsa çok mutlu olurum.
Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 22 Mart 2025 #4 Bilgisayar sorunsuz açılıyorsa fazla bulaşmayın belki bilgisayarı direk fişten vs. kapattiysaniz veri kaybını onlemek için yapmış olabilir.
Bilgisayar sorunsuz açılıyorsa fazla bulaşmayın belki bilgisayarı direk fişten vs. kapattiysaniz veri kaybını onlemek için yapmış olabilir.
kunozhora Picopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 Güncel Tandstiik dedi: Bilgisayar sorunsuz açılıyorsa fazla bulaşmayın belki bilgisayarı direk fişten vs. kapattiysaniz veri kaybını onlemek için yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar her açılışta disk taraması yapıyor. @Tandstiik Son düzenleme: 22 Mart 2025
Güncel Tandstiik dedi: Bilgisayar sorunsuz açılıyorsa fazla bulaşmayın belki bilgisayarı direk fişten vs. kapattiysaniz veri kaybını onlemek için yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar her açılışta disk taraması yapıyor. @Tandstiik
Tandstiik Hectopat Katılım 7 Ocak 2022 Mesajlar 233 Çözümler 3 22 Mart 2025 #6 kunozhora dedi: Güncel. Bilgisayar her açılışta disk taraması yapıyor. @Tandstiik Genişletmek için tıkla... Bende tek bir sefer yaptı sonra da bir daha yapmadı.
kunozhora dedi: Güncel. Bilgisayar her açılışta disk taraması yapıyor. @Tandstiik Genişletmek için tıkla... Bende tek bir sefer yaptı sonra da bir daha yapmadı.