P Pripyone Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2015 #11 Windows 8.1 işletim sistemim. Zaten aldığımdan 1 ay geçti. Driver vs. hiç ellemedim zaten çokta anlamam.
Windows 8.1 işletim sistemim. Zaten aldığımdan 1 ay geçti. Driver vs. hiç ellemedim zaten çokta anlamam.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.990 Çözümler 86 18 Mart 2015 #12 O zaman aygıt yöneticisinde yüklenmemiş driver var mı diye kontrol edebilirsin. ACER sitesinde senin modelin için driverlar da vardır. Eksik driverları yükle. Windows'u da en güncel hale getir, güncelleme var mı diye tarat sistemini.
O zaman aygıt yöneticisinde yüklenmemiş driver var mı diye kontrol edebilirsin. ACER sitesinde senin modelin için driverlar da vardır. Eksik driverları yükle. Windows'u da en güncel hale getir, güncelleme var mı diye tarat sistemini.
P Pripyone Hectopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2015 #13 Windows'u en güncel hale getirmek için Windows Update programını mı kullanacağım ? Bu sefer yine mavi ekran hatası verdi fakat hata kodu değişikti. Bu sefer "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatasıyla karşılaştım.
Windows'u en güncel hale getirmek için Windows Update programını mı kullanacağım ? Bu sefer yine mavi ekran hatası verdi fakat hata kodu değişikti. Bu sefer "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatasıyla karşılaştım.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.990 Çözümler 86 18 Mart 2015 #14 Update için evet. Diğer şeyleri ve testi yap. Sonrasında başka testler de olacak, ram, hdd ve işlemci için.
Update için evet. Diğer şeyleri ve testi yap. Sonrasında başka testler de olacak, ram, hdd ve işlemci için.