"Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor" Hatası

"Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor" hatası veriyor. Format atıyorum her şey gayet normal, kurulum bitince sistem yeniden başlayınca USB'yi çıkarıyorum boot etmesin diye ve bir bakıyorum yine ilk hatayı veriyor. Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor. Ne yaptıysam olmadı. Yeni kurulum yaptım. Onarmak ile kurulum yaptım yok olmuyor.

Olası sorunlar; Format USB'n bozuk, yada yanlış modifiye edilmiş. Diğer sorunlar ise, donanımsal olabilir. İşlemci veya ram'ler arızalı olabilir. Farklı bir iso kalıbı temin ederek tekrar format atmayı dene. Disk'i tamamen biçimlendir, yani tüm bölümleri, eğer sorun hala çözülmezse yakınlarda veya arkadaşından uyumlu parça temin ederek değiştirmeyi deneyebilirsin. Benim aklıma gelen sorun veya çözümler bunlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı