Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #11 BIOS-DRAM Frequceny-2933MHz Ya da bellek sorunlu ise anlamak için direkt Memtest86 yapmanı öneriyorum.
BIOS-DRAM Frequceny-2933MHz Ya da bellek sorunlu ise anlamak için direkt Memtest86 yapmanı öneriyorum.
exelanchev22 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 50 2 Nisan 2020 #12 evet yek Emir M. dedi: Tek bir tane mi bellek var? Anakart nedir? BIOS güncellemenizi öneririm. [/QUOT evet tek bir tane bellek var soket 2 ye takılmış 1 tane 8 gblık Genişletmek için tıkla... bu arada ram imde bir sorun yokmuş Dosya Ekleri 565.png 14,5 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 2 Nisan 2020
evet yek Emir M. dedi: Tek bir tane mi bellek var? Anakart nedir? BIOS güncellemenizi öneririm. [/QUOT evet tek bir tane bellek var soket 2 ye takılmış 1 tane 8 gblık Genişletmek için tıkla... bu arada ram imde bir sorun yokmuş
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #13 Windows bellek tanımlama aracı genellikle yetersiz kalıyor. Bir de XMP açıkken Memtest86 yapın. Bu arada test bağlı bellek sayısına bağlı olarak çok uzun sürebiliyor.
Windows bellek tanımlama aracı genellikle yetersiz kalıyor. Bir de XMP açıkken Memtest86 yapın. Bu arada test bağlı bellek sayısına bağlı olarak çok uzun sürebiliyor.
exelanchev22 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 50 2 Nisan 2020 #14 belleklerde bir sıkıntı olmadığını varsayarsak geriye nasıl bir çözüm kalıyor? Mithat Berhan dedi: Windows bellek tanımlama aracı genellikle yetersiz kalıyor. Bir de XMP açıkken Memtest86 yapın. Bu arada test bağlı bellek sayısına bağlı olarak çok uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hallolmuş mu acaba ? Son düzenleme: 2 Nisan 2020
belleklerde bir sıkıntı olmadığını varsayarsak geriye nasıl bir çözüm kalıyor? Mithat Berhan dedi: Windows bellek tanımlama aracı genellikle yetersiz kalıyor. Bir de XMP açıkken Memtest86 yapın. Bu arada test bağlı bellek sayısına bağlı olarak çok uzun sürebiliyor. Genişletmek için tıkla... Hallolmuş mu acaba ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #15 Böyle kullanın sorun yoksa bir şey olmaz. Bazı bellekler 3000MHz olsa bile 2933MHz hızda stabil çalışıyor.
Böyle kullanın sorun yoksa bir şey olmaz. Bazı bellekler 3000MHz olsa bile 2933MHz hızda stabil çalışıyor.
exelanchev22 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 50 2 Nisan 2020 #16 Mithat Berhan dedi: Böyle kullanın sorun yoksa bir şey olmaz. Bazı bellekler 3000MHz olsa bile 2933MHz hızda stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 2.bir ram almak istiyorum bunun aynısı voltage değerleri birebir aynı mı olmalı
Mithat Berhan dedi: Böyle kullanın sorun yoksa bir şey olmaz. Bazı bellekler 3000MHz olsa bile 2933MHz hızda stabil çalışıyor. Genişletmek için tıkla... 2.bir ram almak istiyorum bunun aynısı voltage değerleri birebir aynı mı olmalı
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #17 Mümkünse ürün kodlarına kadar aynı olsun ki sorun çıkartma şansı azalsın.
exelanchev22 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 50 2 Nisan 2020 #18 Mithat Berhan dedi: Mümkünse ürün kodlarına kadar aynı olsun ki sorun çıkartma şansı azalsın. Genişletmek için tıkla... full detaylarına kadar öğrenebileceğim bir yer var mı?
Mithat Berhan dedi: Mümkünse ürün kodlarına kadar aynı olsun ki sorun çıkartma şansı azalsın. Genişletmek için tıkla... full detaylarına kadar öğrenebileceğim bir yer var mı?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #19 RAM modülünün üstüne bak kod yazar. O kodu internette aratıp aynı olanı almaya çalış. Aynısı yoksa aynı frekans, voltaj ve CL değerlerine sahip olanı al.
RAM modülünün üstüne bak kod yazar. O kodu internette aratıp aynı olanı almaya çalış. Aynısı yoksa aynı frekans, voltaj ve CL değerlerine sahip olanı al.
exelanchev22 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 50 2 Nisan 2020 #20 Mithat Berhan dedi: RAM modülünün üstüne bak kod yazar. O kodu internette aratıp aynı olanı almaya çalış. Aynısı yoksa aynı frekans, voltaj ve CL değerlerine sahip olanı al. Genişletmek için tıkla... Benim elimdeki ram cpu z değerlerine göre F4-3000C15S-8GVRB fakat intertten sürekli F4-3000C16S-8GVRB olanları satılıyor c15ve c16 farkı var bunlarda sanırsam gecikme süresi oluyormuş. Kesinlikle c15 li olanı mı bulup almalıyım çünkü bulamıyorum
Mithat Berhan dedi: RAM modülünün üstüne bak kod yazar. O kodu internette aratıp aynı olanı almaya çalış. Aynısı yoksa aynı frekans, voltaj ve CL değerlerine sahip olanı al. Genişletmek için tıkla... Benim elimdeki ram cpu z değerlerine göre F4-3000C15S-8GVRB fakat intertten sürekli F4-3000C16S-8GVRB olanları satılıyor c15ve c16 farkı var bunlarda sanırsam gecikme süresi oluyormuş. Kesinlikle c15 li olanı mı bulup almalıyım çünkü bulamıyorum