Bilgisayarımın Harddiski bozulmuştu, laptopta kullanmadığım Harddiski masaüstü bilgisayarıma taktım. Windows'un resmi sitesindeki Windows'u ve Recep BALTAŞ'ın paylaştığı Windows'u kurdum, ikisinde de bu sorunla karşılaştım. Bunun yanı sıra, aygıt yöneticisine girerken "bir yönetici bu programı çalıştırmanızı engelledi" mmc.exe hatası ve program kurarken (Nvidia setup, ESET setup...) kurulum başlar başlamaz kapanıyor. Mozilla Firefox yükledim, gezinirken kendi kendine kapanıyor.
Vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum. HDD Tune programının verdiği hatayı araştırdım ısınmadan dolayı olduğu yazıyor ama tam olarak o hatanın ne olduğunu anlayamadım. Memtest86 ile taramayı başlattım 46 dakika geçti test devam ediyor.
Test tamamlandı hata bulunamadı.
Sorunlar hala devam ediyor donanımsal mı yazılımsal mı hala bulamadım. Update güncellemelerde inmiyor %0 da takılı kalıyor. Ek olarak Mozilla’da resimler ve videolar çizik çizik görünüyor ama Edge’de böyle bir problem yok. Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş
Sorun hala devam ediyor mavi ekran veriyor resim olarak paylaşıyorum her yolu denedim sonuç alamadım.
Verdiğin mavi ekran dosyaları RAM kaynaklı idi. Testlerde sorun yok ise tekrardan temiz kurulum ile Windows 10 kurun. Ayrıca Aida64 ile ısı değerlerini kontrol edin. Yüksek sıcaklık var ise bir yavaşlık söz konusu olur.
Verdiğin mavi ekran dosyaları RAM kaynaklı idi. Testlerde sorun yok ise tekrardan temiz kurulum ile Windows 10 kurun. Ayrıca Aida64 ile ısı değerlerini kontrol edin. Yüksek sıcaklık var ise bir yavaşlık söz konusu olur.
Testler 2 saat sürdü hiç hata çıkmadı bende RAM kaynaklı olduğunu düşünüyordum. İnanmazsınız ama tam 6 kere farklı kaynaklardan Windows 10 kurulumu yaptım. Programı kuruyorum birazdan paylaşırım.
En güncel Windows sürümünü kurmuştum zaten tekrar kurulum yapayım mı? Kurulum yaptıktan sonra driver güncellemelerini yapmadan mı paylaşayım?
Windows 10 Home versiyonunu kurdum. Hangi raporu paylaşayım?
Yok yine aynı problemler kafayı yemek üzereyim uygulamalar Nvidia setup kendi kendine kapanıyor.