tugrock Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, yazdığım gibi bu sabah bir anda bu hatayı vermeyi başladı bilgisayar. Yeni sayılır sıfır yani ve ne güvenli moda giriyor ne açılıyor yardım edin. 2. bir bilgisayarım yok yani flasha Win yükleyemiyorum. Dosya Ekleri E316C0F5-21C7-40C5-99C1-1CBC4FF98AEC.jpeg 114,1 KB · Görüntüleme: 268
Merhaba arkadaşlar, yazdığım gibi bu sabah bir anda bu hatayı vermeyi başladı bilgisayar. Yeni sayılır sıfır yani ve ne güvenli moda giriyor ne açılıyor yardım edin. 2. bir bilgisayarım yok yani flasha Win yükleyemiyorum.
Çözüm tugrock 12 Ocak 2024 Pencere bakıcısı dedi: PC sıfırlayın önemli dosyalarınız D diskinizde ise dosyaları sakla basın. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Sorun orada zaten sıfırlayamıyorum da. Teşekkürler yardım ettiğiniz için. BIOS pilini çıkarıp geri taktım düzeldi.
Pencere bakıcısı dedi: PC sıfırlayın önemli dosyalarınız D diskinizde ise dosyaları sakla basın. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Sorun orada zaten sıfırlayamıyorum da. Teşekkürler yardım ettiğiniz için. BIOS pilini çıkarıp geri taktım düzeldi.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 12 Ocak 2024 #2 PC sıfırlayın önemli dosyalarınız D diskinizde ise dosyaları sakla basın. Kennisgeving voor omleiding Artı 0 Eksi
PC sıfırlayın önemli dosyalarınız D diskinizde ise dosyaları sakla basın. Kennisgeving voor omleiding
KS KS tugrock Decapat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: PC sıfırlayın önemli dosyalarınız D diskinizde ise dosyaları sakla basın. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Sorun orada zaten sıfırlayamıyorum da. Teşekkürler yardım ettiğiniz için. BIOS pilini çıkarıp geri taktım düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Pencere bakıcısı dedi: PC sıfırlayın önemli dosyalarınız D diskinizde ise dosyaları sakla basın. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Sorun orada zaten sıfırlayamıyorum da. Teşekkürler yardım ettiğiniz için. BIOS pilini çıkarıp geri taktım düzeldi.