Kişisel bilgisayarınız düzgün başlayamadı hatası

ytytyt999

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
4 GB
Gerekli aygıt bağlanmadı veya bu aygıta erisilemiyor.
Hata kodu: 0xc000000e.

Oyun oynuyordum, sonra normal takılıyordum google da filan. Önceden de sürekli mavi ekran veriyordu ama bu başka sorun

Hocam ya donanım arızası ya da hatalı bir sürücü. BIOS'u sıfırlamayı deneyin olmazsa Windows 10'u yeniden yükleyin.

Biosu sıfırladım ama olmadı. Windows 10 disk image iso dosyasını mı yüklemeliyim?

BIOS'u sıfırladım ama olmadı. Windows 10 disk image ISO dosyasını mı yüklemeliyim?

Medya oluşturma aracı ile Windows 10'u otomatik onarıma sokun. Eğer bunda da olmazsa donanımsaldır diskinizde sorun olabilir.

BIOS'u sıfırladım ama olmadı. Windows 10 disk image ISO dosyasını mı yüklemeliyim?

Dostum BIOS'u açabiliyorsan kurtarabilirsin muhtemelen YouTube yaz "USB'den formatlama "diye USB'ye istediğin ISO'yu yazdırıp BIOS'tan boot diski olarak seçiceksin ve sıfırdan kurulum yapılacak.

Hocam ekranda şöyle yazıyor.

Kurtarma

Kişisel bilgisayarınız düzgün başlayamad

Gerekli aygıt bağlanmadı veya bu aygıta erişilemiyor

Hata kodu: 0xc000000e

Kurtarma araçları kullanmanız gerekir. Herhangi bir yükleme ortamı (örnegin, bir disk veya usb aygıtı) yoksa, bilgisayar yöneticisi veya PC/Aygıt üreticisine basvurun.

Yeniden denemek için Enter tuşuna basın
Başlangıç ayarları için f8 tuşuna basın

Hocam ekranda ne yazdığını anladık çözümü söyledik lütfen otomatik onarım yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…