Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 Bilgisayarımı formatlamaya karar verdim. Bu bilgisayar sıfırlanıyor ekranına geldi. %35'te takıldı, sonra bu hata ortaya çıktı. Birkaç kere denedim. Olmuyor. Var mı çözümü?
Bilgisayarımı formatlamaya karar verdim. Bu bilgisayar sıfırlanıyor ekranına geldi. %35'te takıldı, sonra bu hata ortaya çıktı. Birkaç kere denedim. Olmuyor. Var mı çözümü?
Çözüm Rosieer 23 Haziran 2021 PanzerTR dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım güncel değilmiş. Güncelleyip temiz kurulum yaptım. Sorun çıkmadı.
PanzerTR dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım güncel değilmiş. Güncelleyip temiz kurulum yaptım. Sorun çıkmadı.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 23 Haziran 2021 #11 yasin_1903 dedi: Sorunumu çözdüm. Hepinize teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
KS KS Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #12 PanzerTR dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım güncel değilmiş. Güncelleyip temiz kurulum yaptım. Sorun çıkmadı. Artı 0 Eksi Çözüm
PanzerTR dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım güncel değilmiş. Güncelleyip temiz kurulum yaptım. Sorun çıkmadı.