Kişisel Bilgisayarniz Bir Sorunla Karşılaştı Hatası

Mustafa Koçak

Hectopat
Daha fazla  
Windows 8
Bilgisayarımı Yeniden Başlatmak istedim Başlatim
Casper Yazisi geldi halkalar döndü ve kisisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaşti yeniden baslatilcak dedi otomatik onarim geldi az halkalar dondu ve siyah ekran geldi sabaha kadar bekledim duzelmedi kapatim actim casper yazisi geldi sonra gene mavi ekran verdi yeniden basladi onarim geldi ve gene siyah ekran verdi bu döngu bole devcam etti elimdr orjinal casper ın verdi urun kurtarma diski var nasil kulancam bilmiyorum takiyorum yeniden kapatip aciyorum gene ayni dongu cd yi calistirmak icin bios ayar lazim sanirsam lutfen yardim edin tabletten yaziyorum hatam varsa mazur gorun. Simdiden saolun

Arkadaşlar güvenli modda nasıl açan hiç gelmiyor. Masaüstü açıyorum ... dönüyor kişisel bilgisayar bir sorunla karsilasti diyor ve yeniden başlıyor. Otomatik onarim geliyor 2 sn sonra siyah ekran verip oyle kalır, en sonda Hamachi yükledim ama ondan olmamıştır. Cd ile nasıl kurulum yapmam bottan secure boot disabled yapınca geliyor. CD kurulum başlıyor diye dil seçiyorum, ileri ileri sonra bir sürü sürücü geliyor. Onlara tıklıyoruz ileri butonu yanıyor, birazdan fotoğraf atacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi bir ekranda onarma seçenekleri gelmesi lazım. Oradan sorun giderme diye bir yer vardır, adını hatırlamıyorum ingiliz anahtarı işareti falan görürsün, ona gir. Ardından gelişmiş ayarlar, başlangıç seçeneklerine girdikten sonra yeniden başlata tıkla. Sistem yeniden başladıktan sonra karşına seçenekler gelecek, güvenli mod yazar zaten orda görürsün, 4 ya da 5 olması lazım. F5 ya da f4'e basarak güvenli mod seçeneğini seç.

Samet kardeşim onarma geldikten sonra hiç bir şey gelmiyor onarma geliyor "... "dönüyor 15/20 sn sonra siyah ekran gelip oyle kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…