"Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla" seçeneği seçilemiyor

şahıs

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g
Meslek
öğrenci
RAM
16GB
Ekran kartı
RX550
Anakart
B450M-H
İşlemci
R5 1600
Windows 11'den Windows 10'a geri döneceğim. Ama ekran görüntüsündeki gibi hiçbir şey yazısı duruyor. Ama ben her şeyi tekrar yükleyemem.

Ben USB ile kurulum yapsam diskleri silmeden Windows çalışır mı? Ve tüm dosyalarım kalır mı?

Son düzenleme:
Windows 11'i Windows 10'dan yükselterek kurduysanız ayarlar> kurtarma>Windows 10'a geri dön, gibi bir şey vardı oradan yapabilirsiniz(Windows.old klasörünü silmediyseniz). Temiz kurulumla kurduysanız Windows 10'a temiz kurulumla geri dönebilirsiniz sadece.

Yanlışım yoksa sürüm düşürme yaparken diğer seçenekleri seçemezsiniz.

Peki başka bir yol var mı?

Yükselteli 1-2 ay oldu ve windows.old'u silmiştim.

Yükselteli 1-2 ay oldu ve windows.old'u silmiştim.
Geçmiş olsun hocam o zaman.
Bir de daha önce denemediğim, riskli olduğunu düşündüğüm ve ilk defa bugün öğrendiğim bir şey var. Adamın biri Windows 10'dan Windows 7'ye veri kaybetmeksizin dönüş yolu söylemişti. O da şu: Windows 7 iso dosyasından sources klasörüne girip oradaki setup.exe'yi çalıştırıp Windows 7'yi kuruyorsun. Kurduktan sonra programların saklı kalıyormuş sanırım. Ancak bu yöntemi ilk defa duydum denemeden önce araştırmanızda fayda var. Bu yöntemle Windows 7'ye döndükten sonra Windows 10'a yükseltebilirsiniz bilgisayarınızı. Verileriniz kalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…