W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #1 Ekran görüntünde de gördüğünüz üzere kişisel erişim noktası açık ama bilgisayardan ağlara baktığımda telefonum gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 60455ECD-1D22-4743-BC89-30F024FE5829.png 175,5 KB · Görüntüleme: 3.744 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
Ekran görüntünde de gördüğünüz üzere kişisel erişim noktası açık ama bilgisayardan ağlara baktığımda telefonum gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 24 Ocak 2022 #2 “Diğerleri Katılabilsin” seçeneğini kapatın ve tekrar açın. Çözümü bu şekilde. Apple yıllardır düzeltmiyor garip bir durum.
“Diğerleri Katılabilsin” seçeneğini kapatın ve tekrar açın. Çözümü bu şekilde. Apple yıllardır düzeltmiyor garip bir durum.
W wroNN Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 944 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #3 eax dedi: “Diğerleri Katılabilsin” seçeneğini kapatın ve tekrar açın. Çözümü bu şekilde. Apple yıllardır düzeltmiyor garip bir durum. Genişletmek için tıkla... Olmadi.
eax dedi: “Diğerleri Katılabilsin” seçeneğini kapatın ve tekrar açın. Çözümü bu şekilde. Apple yıllardır düzeltmiyor garip bir durum. Genişletmek için tıkla... Olmadi.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 25 Ocak 2022 #4 Aynı işlemi iki kere yapınca düzeliyor. En azından ben bu şekilde çözüyorum. Kapatın ve tekrar açın gelen uyarı mesajında Wi-Fi olan seçeneği seçin.
Aynı işlemi iki kere yapınca düzeliyor. En azından ben bu şekilde çözüyorum. Kapatın ve tekrar açın gelen uyarı mesajında Wi-Fi olan seçeneği seçin.
Vesprimus Megapat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 915 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İndie Game Developer 25 Ocak 2022 #5 Maksimum uyumluluğu açın. Onu açmadan görmeyebiliyor.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 25 Ocak 2022 #6 Diğerleri katılabilsin seçeneğini kapatın, WIFI ve Bluetooth'u kapatın. Ve diğerleri katılabilsin seçeneğini tekrar açıp WIFI ve Bluetooth'u aç seçeneğini seç. Her bu durum yaşandığında bunu yapıyorum ve düzeliyor.
Diğerleri katılabilsin seçeneğini kapatın, WIFI ve Bluetooth'u kapatın. Ve diğerleri katılabilsin seçeneğini tekrar açıp WIFI ve Bluetooth'u aç seçeneğini seç. Her bu durum yaşandığında bunu yapıyorum ve düzeliyor.