Benbirhamsterim Femtopat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #1 Bazı konularda kendimde sorunlar olduğunu gördüm. Ve bu konularda kitap önerilerinizi almak isterim. *İletişim ve kişiyi manipüle etme (manipüle olmaya meyilli bir insanım) *Diksiyon Onun haricinde bu kategoride olmayan kitaplara da açığım.
Bazı konularda kendimde sorunlar olduğunu gördüm. Ve bu konularda kitap önerilerinizi almak isterim. *İletişim ve kişiyi manipüle etme (manipüle olmaya meyilli bir insanım) *Diksiyon Onun haricinde bu kategoride olmayan kitaplara da açığım.
kasketa Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 478 9 Mart 2023 #2 Kitap bilmiyorum ama bu adamı bir ara dinliyordum az çok fikir oluştu, belki sana da yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kitap bilmiyorum ama bu adamı bir ara dinliyordum az çok fikir oluştu, belki sana da yardımcı olur: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et