M melkorrrr Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 19 24 Temmuz 2022 #11 Ramazan Ö dedi: Rica ederim. Maalesef onlar hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... bu alınır mı bkm yerine ? İrade Terbiyesi : Jules Payot, Gözde Koca: Amazon.com.tr: Kitap
Ramazan Ö dedi: Rica ederim. Maalesef onlar hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... bu alınır mı bkm yerine ? İrade Terbiyesi : Jules Payot, Gözde Koca: Amazon.com.tr: Kitap
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 24 Temmuz 2022 #12 Çevirisi hakkında bilgim yok, ben attığımı okumuştum. @Esperoja hocamın bilgisi vardır belki.
M melkorrrr Yoctopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 19 24 Temmuz 2022 #13 Ramazan Ö dedi: Çevirisi hakkında bilgim yok, ben attığımı okumuştum. @Esperoja hocamın bilgisi vardır belki. Genişletmek için tıkla... bu hasan ali yücel mükemmel adamya çoğu klasik eseri çevirmiş celal şengörün kitabı var bu adamla ilgili okumuştım güzel
Ramazan Ö dedi: Çevirisi hakkında bilgim yok, ben attığımı okumuştum. @Esperoja hocamın bilgisi vardır belki. Genişletmek için tıkla... bu hasan ali yücel mükemmel adamya çoğu klasik eseri çevirmiş celal şengörün kitabı var bu adamla ilgili okumuştım güzel
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 24 Temmuz 2022 #14 Ramazan Ö dedi: Çevirisi hakkında bilgim yok, ben attığımı okumuştum. @Esperoja hocamın bilgisi vardır belki. Genişletmek için tıkla... Benim de yok, kendim okumadım herhangi bie çevirisini.
Ramazan Ö dedi: Çevirisi hakkında bilgim yok, ben attığımı okumuştum. @Esperoja hocamın bilgisi vardır belki. Genişletmek için tıkla... Benim de yok, kendim okumadım herhangi bie çevirisini.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 24 Temmuz 2022 #15 Kişisel bakımına özen gösterebilirsin.